15 tankar om “Andras tankar i bild

 1. Jag var sosse under många år och det blev min ”spik i kistan”. Men på den tiden brydde jag mig inte. Jag klistrade istället upp en ros på ytterdörren efter ett utbrott från en dåvarande släkting.

  Gilla

  • Mycket tänkvärt talesätt!

   Om partiet inte kan hitta en mer begåvad kraft att ha som partiledare än Annie Lööf, då är det illa ställt med partiet och för att tänka efter: det är illa ställt med partiet. 😉

   Förr var ju partiet ett bondeparti. Om det hade varit det fortfarande så kunde de ju valt en juste kossa till partiledare. Men nu har de ju flyttat in på Stureplan. Där finns ju inga kossor, varken justa eller ojusta. Men man kan väl då istället välja en juste kloakråtta från Stureplans fashionablare nyliberala fascistiska kloaker.

   /Skvitt

   Gilla

   • Om Småland är en annan planet, så håller jag med. Vi har ju en till, som ställer till det i naturen från denna planet Eskil Erlandsson heter han visst.

    Svante

    Gilla

   • Aha! Det småländska höglandet är det enda som sticker upp av en miniplanet som en gång i tiden har dundrat in i jorden. Det är ju en fantastik vetenskaplig sensation som du presenterar. Och vi vet ju att en massa om dem som bodde där, att de utvandrade till framför allt USA. Det förklarar en hel del om far och son Bush och Obama, till exempel.

    /Skvitt

    Gilla

   • Allihop måste vara Aliens, förutom de som är Alliansen, för de härskar ju i Sverige. Sedan var det flera från Värmland, som flyttade till Amerika. En del är släkt med mig, fast numera har vi ingen kontakt, de slutade skriva mail till mig då de förstod att jag hade socialistiska idéer.
    Svante

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s