Samhället


Skvitts korta

FOLKET ÄR FLERTALET OCH BEHÖVER SOCIALISM!
BORGARLASSEN ÄR FÅTALET OCH BEHÖVER KAPITALISM!
VI HAR KAPITALISM FÖR ATT FÅTALET BESTÄMMER!
DETTA PÅSTÅR FÅTALET ÄR ETT DEMOKRATISK SAMHÄLLE!
MEN DET ÄR DIKTATUR

4 tankar om “Samhället

 1. Det är KANSKE LIIIITE demokrati för dem som röstat på den vinnande sidan, men vallöften kan brytas dagen efter valet. Det har vi sett genom årens lopp.

  Trist när folk bara röstar i ensaksfrågor och bara för egen del, utan att ha en djupare politisk ideologi hur samhället ska se ut i stort – och utrikespolitiken.

  Kram
  Kao

  Gilla

 2. I fåtalet finns psykopater, de vet man aldrig var man har, de arbetar gränsöverskridande oavsett klass. Allt för att tysta folket. 😦

  Gilla

  • Psykopater är vanligare än man tror, finns i alla klasser, alla samhällen och i alla tider. De är omtalade i bland annat bibeln, dock utan att man använder termen psykopati.

   Tyvärr syns det inte utanpå att de är psykopater och man kan ju inte gå omkring hela tiden och vara på sin vakt och misstänka alla för att vara det. Men om man gjorde det så skulle man kanske upptäcka några av dem innan det är för sent.

   Det finns vissa tecken som kan fungera som varningsklockor. De har en tendens att få allt att kretsa kring dem, de fattar snabba beslut, de är ofta charmiga och vältaliga och tycks som om de aldrig ser några svårigheter med någonting hur svårt det än kan vara, men alltså inte för dem. Att de i praktiken inte löser svårigheterna och inte bryr sig om det heller, det är en annan sak och en varningsklocka. Vissa av dem skapar intriger hela tiden kring sig och de visar aldrig hänsyn såvida det inte ingår i deras planer. i så fall kan de vara nästan överdrivet omtänksamma.

   De framgångsrika blir ofta företagsledare och politiker. Alla är alltså inte kriminella i vanlig mening. Och ytterst få är som de som figurerar i filmer och romaner.
   Mer att läsa: http://www.psykopati.se/

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s