Otrohet är alltid ett svek


Det skriver Helena på sin blogg

Visst är det sant!

Jag saxar några rader ur inlägget: ”Det är självklart att den som blir sviken reagerar med stor frustration. Otrohet skadar enormt särskilt om du blir sviken då du redan är svag. Har man en relation och den ene hamnar i rullstol och man inte riktigt kan ha den fysiska kontakten som tidigare handlar det om att finna andra värden hos den andre. Älskar man en människa finns de alltid. Det har jag och min man kommit överens om efter dagens diskussion. Det finns inga anledningar att ha någon annan vid sidan om.” 

Det är väl bara att hålla med.

6 tankar om “Otrohet är alltid ett svek

 1. Besök min blogg gärna, där finns mycket att läsa, boktips till den som gillar att läsa, alarmerande nyheter samt massor av erfarenheter från mitt eget liv. du ångrar dig inte

  Gilla

  • Sant!

   Kan ju påpeka att psykopater med förhållande inte sällan är systematiskt otrogna med syftet att kränka sin partner. Därutöver finns förvisso andra välkända förklaringsmodeller till psykopaters otrohet, men nyss nämnda är ständigt förbisedd, till och med av R. D. Hare. Att det är så förstår man av att de inte ens döljer det för sin partner och till och med hittar på att de har varit otrogna bara för att kränka.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Sant. Dessutom är det ett av psykopatens största nöjen att förlöjliga sin partner i såna situationer,, genom att påpeka att partnern är paranoid eller dum i huvudet. Allt för att få egen cred och sänka partnerns trovärdighet i andras ögon.

    Ja, jag vet ju själv hur det var – de som inte begrep tyckte som mitt psykoex och jag fick bära hundhuvudet.

    Än idag råder hans ‘normer’ hos vissa personer som var med på den tiden.

    Kram
    Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s