”Frihetshjältarna” stenade flicka till döds


Västs stora skam

 

Syriens terrorister får stöd av väst, direkt och indirekt via bulvanregimer.

Syriens president, Bashar al-Assad, har utmålats som en grym diktator och de som strider mot honom har kallats frihetskämpar i västvärldens media, även de svenska. Efter flera års förödande inbördeskrig börjar dock kritiken nyanseras något, men sympatierna ligger fortfarande huvudsakligen hos islamisterna. Det är skamligt. Nog borde det stå helt klart vad som väntar Syriens folk om terroristerna vinner kampen och det borde media skildra istället.

Väst måste börja stödja Bashar al-Assad!

”SYRIEN. Det sociala forumet Facebook används av de flesta ungdomar i dag.

När Fatoum Al-Jassem blev påkommen med att ha en användarprofil på Facebook togs hon till en shariadomstol. Där dömdes hon till stening, enligt den iranska nyhetsbyrån Fars.” Läs resten.

Stenad av frihetshjältar

12 tankar om “”Frihetshjältarna” stenade flicka till döds

 1. Pingback: Tack, Tulsi Gabbard! – eaqhan

 2. …-dessutom är steningen ett typexempel på när mörka krafter vill tubba folket med religion och regler. Naturligtvis drabbas kvinnorna mest, eftersom man vill hålla dem nere, ha kontrollen och säga tilldem vad som gäller. Sharialagar sitter som en smäck i det tubbade folkets hjärnor (främst männens).

  Fy fan så fult och jobbigt.

  Kao

  Gilla

  • Sharia är medeltid, punkt slut!

   I Syrien har folk levt i fred, trots att en del är kristna, en del sunni av olika fraktioner och andra shia av olika slag. Faktum är att man inte brydde sig så mycket om vad var och en tillhörde innan allt detta började. Landet var ju sekulärt. När man från väst började blåsa under grupper som kunde destabilisera Bashar al-Assads regering, då öppnade man för sunni-terrorister (alQaida) att invadera landet med sina vapen.

   Nu är det många islamriktningar som slåss inbördes och mot Bashar al-Assad och alla har sina egna motiv och mål.

   Intressant och skrämmande är att det börjar lite smått bli motsättningar även i Europa bland islamska invandrare och flyktingar, även i Sverige. Ännu har inget hänt, men risken finns och jag vill nog påstå att det bara är en tidfråga innan attentaten kommer även här. URK!

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Det var samma i forna Jugoslavien ; Josip Broz Tito höll bra koll, men tyvärr jäste det under ytan. Så när kriget kom brakade helvetet löst.

    Alla ville bestämma över alla och alla hade sin egen agenda.

    Detta har hänt bl.a också i Irak och nu i Syrien och i övriga Mellanöstern är läget väldigt känsligt.

    Ukraina, mycket förenklat: de ‘krista’ i väst vill med i EU. De i öst vill luta sej mot Ryssland.

    Kram
    Kao

    Gilla

 3. Får man inte veta vad demokrati är i grunden, så tror man tydligen att det betyder att alla får bestämma…alla vill sko sej och slumrande grupperingar vaknar till liv och vill ha sin del av kakan.
  Demokrati (i den mån den alls finns eller går att skapa i ett land) är en lång process för att fatta vad det innebär och rätta sej därefter.

  Det är bara att se vad som händer i Ukraina just nu….och ändå finns de så nära oss. Men självklart stödjer jag folkets kamp, så länge makten inte hamnar i fel händer – vilket är sannolikt att det gör. Vad folket än röstar på. Vad de än gör. Ukraina har redan haft sitt s.k demokratiska val, men nu rasar folket mot överheten, som inte representerar folket.

  Som vanligt, alltså. När vi från väst ska gå in och krafsa i deras liv blir allt bara ännu mer fel. Det har ju historien visat på andra håll i världen,

  Jag hoppas att det blir bra i Ukraina men är inte riktigt säker på att det blir så. Kan bli en mycket långdragen konflikt. Som i t.ex Egypten.

  Tråkigt för de modiga människor som kämpar för frihet, men de är beundransvärda att de orkar fortsätta ; trots flera dödsfall i Ukraina bara idag och ännu fler skadade..

  Kram
  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s