Nazister åtalas


Och i valet i höst …

då röstar de på SD.

Det är till och med möjligt att de är medlemmar i ovanstående parti. Det är ju där de hör hemma i ett större sammanhang.

”Söndagen den 15 december i fjol anordnades en manifestation mot nazism i Kärrtorp i södra Stockholm. Plötsligt angreps den av en stor grupp människor som var beväpnade med påkar, stenar, flaskor och sköldar.

Misstankarna i måndagens åtal rör också vapenbrott och hets mot folkgrupp. En 17-årig pojke ska ha skrikit ”Adolf Hitler” och gjort en Hitlerhälsning.

Att åklagaren tar in fler brott än våldsamt upplopp i åtalet är bra, tycker Ammar Khorshed från nätverket Linje 17 mot rasism, som höll i manifestationen.” Och jag håller helt med Ammar!

Hela artikeln läser du här och kan då också se videon.

 

Kärrtorp nazister åtalas

3 tankar om “Nazister åtalas

 1. Det värsta är att vissa tycker det är ok att SD får politiskt utrymme ; arga medelålders vita bittra lågavlönade män so aldrig får en kvinna..finnsorsaker. Har träffat såna i olika sammanhang och de har gått på myten att allt är invandrarnas fel. De flesta tat rösta på (S)

  Vad de inte begriper är att det är andra krafter inom politiken som har satt dem där de befinner sej i livet – och inte minst de själva.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • De flesta av SD:s röster kommer från lågavlönade, lågutbildade arbetarklass utan politisk medvetenhet och som saknar intellektuella intressen. De bor i invandrartäta områden som är nedslitna.Deras missnöje med egna situationen är enorm, men de har inte förmågan att göra något själva åt sin situation.

   De är tragiska figurer.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s