SD:s mål


Hela inlägget även som bild

Varför?

Jo, självklart för att bilder lever på Internet.

SDs mål

Bildens text:
”Redan nu röstar SD med M i första hand och alla förslag från Alliansen stöds till 95% av SD. De övriga 5%, stödet till oppositionen, berör bara obetydliga frågor. Jag antar att man ”kostar på sig” detta för att inte beskyllas för att vara ett stödparti till Alliansen.

Men det finns ett skäl till till de här 5%-stödet. SD vill ge sken av att slå vakt om pensionärer och äldreomsorgen. Det kan tilltala arbetarklassen. Och det är ju den de vill få stöd av och de har lyckats förbannat bra. Receptet har de kopierat rakt av från NSDAP, Nationalsocialistiska tyska arbetarepartiet (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei), Hitlertysklands nazistparti.

Som du säkert vet så har ju SD bildat en konkurrent till LO. Än så länge befinner det sig i sin linda, men de hoppas så klart att det ska bli en konkurrent till LO på sikt.
En sådan fackföreningsorganisation är självklart inte ägnad att tillvarata arbetarnas intressen. Istället ska den dels slussa pengar till SD, som redan får massor med pengar från ljusskygga kapitalister och stora multinationella företag. Och dels ska den förlama arbetarklassen och driva arbetsgivarnas intressen.

SD:s politik är mycket medvetet och taktiskt driven och fan vet om de inte en dag helt tar över M:s roll. Det är alltså hög tid att ta partiet på största allvar! Och till och med om man hatar invandrare som pesten, asylsökande som kolera och av allt sitt hjärta avskyr dagens invandrarpolitik, så är inte SD lösningen på sådana frågor eftersom man på köpet får en politik i övrigt som man tar än starkare avstånd från – kanske inte nu innan man har sett den, men när den väl har tagit över varje form av demokratiska fri- och rättigheter i det här landet.

Bara den som har levt i Nazityskland och varit tillfreds med att skicka sina barn till skolan där det var obligatoriskt att hälsa läraren med ‘Heil Hitler!’ kan välkomna SD!”

Länkar:

Knivhotare blev ny ordförande i SD!

Kan man inte försörja sig …

Nazister skapade SD

SDs politik drabbar LO-folket

Om Sverigedemokraterna och Nazismen

Nazister åtalas

Borgare o fascister

(Bildens ursprung)

8 tankar om “SD:s mål

 1. Har sagt det från start 2006 och säger det igen: När det blir val i september kommer vi få se (M) och (SD) smälta samman till den enhet de egentligen är.

  Gilla

    • Jag tvivlar också på det. Men ändå har de viss ideologisk likhet – att kapitalet och arbetarklassen har samma intressen. Något mer lögnaktigt får man leta efter.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

     • Så är det.
      Jag hoppas ju hela tiden på att folket ska vakna politiskt och se vad som egentligen händer.

      Men även om de gör det så är det inte säkert att de följer samma väg som bl.a du och jag.

      Rädsla och jantelagen styr så många i detta land och detta blir de inte av med i ett nafs.

      Det tar tid att mogna in i processen. Att förstå sambanden.

      Tankar och handling går inte alltid hand i hand.

      Kram
      Kao

      Gilla

      • Nog är det så, alltid. Tyvärr, det tar tid om det ens kommer att ske någon förändring.
       Men en dag kräver produktivkrafterna en ny ekonomisk ordning. Så ser hela vår historia ända från begynnelsen ut. Varför lever vi annars inte fortfarande i till exempel ett feodalt samhälle?

       Nu har vi bara två samhällsklasser och produktivkrafterna kommer att tvinga fram en abdikering av härskarklassen. Kvar står då arbetarklassen. Och det kommer att ske vare sig vi vill det eller ej på samma sätt som att adeln omöjligen kunde hålla tillbaka borgarklassen, just på grund av produktivkrafternas obändiga styrka.

       Man kan inte låta utveckling gå i stå. Stamsamhällets ledare kunde inte förhindra framväxten av en adeln och adeln kunde inte förhindra att borgarklassen växte till en mäktigare klass. Adeln kunde inte förhindra det och kapitalisterna kommer inte heller att kunna förhindra att samhället går vidare i sin utveckling och frigör sig från den kaotiska ekonomi som kapitalismen är.

       ”Ordning och reda – pengar på fredag, är ju ett gammalt talesätt. Och det ligger mycket i det. En dag får vi ett samhälle med ordning och reda eftersom det är effektivare än kapitalistisk oreda.

       I det tidsperspektivet spelar våra dagars partier ingen som helst roll.

       Kram!
       /Skvitt

       Gilla

 2. Visst har du rätt att bilder lever på nätet, men får Carl Bildt som han vill i den kommission han ska leda lär det inte bli mycket, som är kvar av internet.
  Svante

  Gilla

  • Inte mycket av det fria ordet i vart fall. Övervakat är det redan. Det är bara för en eventuellt kommande fascistregering att sy in alla med vänstersympatier.

   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s