Allra grövsta lögnen!


Lena Adelsohn Liljeroth

Lågvattenmärket är nått!

Mycket har jag hört, men det här slår alla rekord. Nog för att jag är van vid att moderater alltid ljuger, men den här gången ramlade jag baklänges.

Är det några som saknar medkänsla så är det borgarklassen. Och de som starkast reagerar mot orättvisor är kommunisterna. Det är därför borgarklassen alltid ljuger om kommunismen och ideologins företrädare. Det är ju kommunisterna som protesterar mot utsugning, slavlöner, barnarbete och borgarklassens alla krig, militärkupper, massövervakning, repression, tortyr och media-propaganda. Kanske jag även borde nämna statsmannamord utan att göra upp en lista som skulle bli alltför uttråkande lång. Kanske jag även borde nämna alla fascistiska diktatorer utan att göra listan sömngivande lång. Men jag avstår.

Kom fan inte här och säg att kommunisterna saknar medkänsla när det är sådana som du företräder som sover gott om nätterna trots all ohygglighet som de bär ansvaret för! Svält, fattigdom, krig är sådant som kapitalismen drar med sig i kölvattnet!

Hela kapitalismen existens bygger på orättvisa och därför finns det hutlöst rika i denna världen och samtidigt en avgrund av fattigdom och svält. Hela kapitalismens historia är kantad av blod och död. Den byggde upp sin rikedom på triangelhandeln: slavar från Afrika, bomull från Amerika och vapen från England till de afrikanska hövdingar som skaffade fram slavar! Den byggde upp sin rikedom med barnarbete, krigsprofiter och kolonialism. Den byggde upp sin rikedom med bankers ränteprofiter och arma människors skuldsättning. Men borgarklassen har trots detta aldrig drabbats av den ”avskyvärda medkänslan” som hade lagt hinder för förmögenhetsbildning!

Nazismen är en borgerlig ideologi och alla vet vad den stod för. Det var sannerligen inte medkänsla! Den är nu på frammarsch igen och åter igen har den stöd av borgarklassen och av dina partivänner.

Kom fan inte här och tala om medkänsla innan du erkänner borgarklassen totala avsaknad av denna egenskap!

Nog för att jag har hört mycket lögner från moderater och annat högerslödder och borgarpack, men nu gick du alldeles för långt! Nog för att jag vet att ni aldrig kan hålla er till sanningen för i så fall tog alla rättrådiga människor avstånd från er och visade er all den avsky ni förtjänar, men du har ta mig fan gått över en anständighetens gräns som få!  Jag tror att till och med din man skäms över ditt påstående och det säger inte lite.

Läs här.

Det grövsta-borgarklassen

Och här är dina vänner! Ni har samma mål, samma ideologi, samma synsätt och samma klasshat riktat mot folket ni lever på!

Nazitrojka

I mer än 150 år har borgarklassen betalat för militär, rättsväsende och polis som garanterat ett system som skyddar klassens intressen så den kan berika sig på andras arbete. I mer än 150 år har borgarklassen betalat sina drängar med pengar som de stulit från folket. I mer än 150 år har borgarklassen betalat med tjuvgods de som propagerar, censurerar, fängslar, torterar, mördar och på alla tänkbara sätt gör drängtjänster så att orättvisan kan bestå. Och du talar om ”medkänsla”! Vet du vad ordet betyder?

Inte ens inom borgarklassen finns det medkänsla. Man lurar varandra så snart det går och processar i domstolar mot varandra. Man konturerar varandra till ruinens och konkursens rand. Är det medkänsla?

Medkänsla och gemenskap är saker som hör ihop, men gemenskap är något som för er bara gäller så länge era intressen sammanfaller. Därefter upphör den och alla lojaliteter. Mammon är er enda dyrkan. Tänk sådan fattigdom!

Lena Adelsohn Liljeroth, ta aldrig ordet ”medkänsla” i din mun!

Inte en gång till!

10 tankar om “Allra grövsta lögnen!

 1. Ingen ”Ism” fungerar om inte följarna är långtidsplanerande och tänkande, kreativa, empatiska, intelligenta, utbildade eller självbildade, icke giriga och respektfulla för allt liv. Tyvärr verkar dessa vara i mycket låg minoritet. Kolla in min ” Förändrad synvinkel på oss själva”.

  Gilla

 2. Förstår din ilska till fullo. Blir lika förvånad varje gång såna historieförfalskade lögner hoppar ut ur diverse allianstrutar.

  Kram
  Kao

  Gilla

   • Sant.
    Och att andra helt enkelt ska skapa dereas förmögenheter. Men själva tycks de inte kunna se detta.

    Som t.ex Reinfeldt, som blir helt tom och kolsvart i blicken och börjar prata om annat, när han blir ställd i en intervju.

    Kram
    Kao

    Gilla

   • Han är väl alltid tom i blicken. Och det tror jag är en sedan länge inövad strategi som går ut på att alltid dölja vad han egentligen menar. Effekten är enorm. Omedvetet söker folk efter kroppsspråk för att tolka orden. Men det fungerar inte. Och när han har talat färdigt är det få som kan minnas vad han sa egentligen. Och reaktionen hos väldigt många blir att ”han sa säkert något som jag kan hålla med om. Han ser ju så trevlig ut!” Och jag spyr. Det är ju så utstuderat att det säkert krävs en portion psykopati för att lyckas.

    Han vet vad han gör och han vet vad han vill och han vet att han inte vet vad empati är.

    Kram!
    /Skvitt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s