Många kloka ord


Och mycket kunskap

 

Därför citerar jag några rader.

Motvallsbloggen

”Våra media drar på stort med antirysk propaganda, som de fört de senaste åren dessutom och ljuger och vinklar så man tror inte det är sant.

Är man lite mer insatt i andra sidans agerande och orsakerna till detta, så inser man att detta ljugande inte handlar om ren okunnighet från journalisternas sida utan att det är medveten policy att vilseleda oss svenskar. Det går inte att förklara medias envetna val av oppositionella till intervjuer och deras systematiska bortväljande av dem som försvarar sina regeringar som ren okunnighet.

Bara igår fick jag på Facebook läsa om hur en person, som försvarar ryssarna och som är mot kuppen i Ukraina, först ombetts att delta i ett radioprogram, tror det var God morgon Sverige, men som igår fick besked att tiden, en timme, inte räckte till för hans medverkan. Det var inte första gången man hörde om sådant.

I Libyen demonstrerade miljoner människor för Ghadafi, men våra journalister lyckades inte hitta en enda av dem för intervjuer. Samma sak gäller för Syrien.” / Läs mer av detta på Motvallsbloggen.

6 tankar om “Många kloka ord

  • De är betalda av borgarklassen. Endast fria journalister gräver fram sanningen, men de har vissa svårigheter att få materialet publicerat i den borgerliga pressen.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Visst är det så.
    De senaste 2-3 årtiondena har ju visat att så är fallet.

    Endast ledarsidorna är numera hyfsat läsbara. Samt vissa krönikor.

    Läste i en artikel för ett par år sen att många, många journaliststuderande är förtvivlade för att de inte får ‘gräva’, vilket ju varit ambitionen med deras studier.

    De är blockerade (som av AB:s ägare Schibstedt ) att skriva om annat än de blir tillsagda att göra.

    Kram
    Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s