5 tankar om “Bara en fråga

  1. Självklart det sistnämnda!

    Även om kvinnorna har olika typer av sjalar och säckar på kroppen så är det KULTUREN och MÄNNEN som bestämmer det.

    Om kvinnorna, mot förmodan, skulle välja att se ut som de på övre bilden så skulle de vara lika med horor i männens ögon. I det landet, alltså.

    Men det är ju alltid männens åsikter som framhålls i dessa länder. Kvinnor är inte värda ett skit!
    Kram
    Kao

    Gilla

    • Ja, självklart det sistnämnda. Det handlar om förtryckarkultur. Dessa kvinnor är lika ofria som slavar, men väst och FN tiger.
      Det händer att man ser burka/niqab här i Sverige och regeringen är för feg för att förbjuda det.

      En journalist tog på sig burka och testade hur det funkade och upptäckte föga förvånande att ingen tog kontakt utan gick bara förbi som om han (det var en man, men det visste ju ingen 😉 ) inte fanns.
      Vad visade han med detta? Jo att dessa kvinnor aldrig kan bli integrerade, aldrig skaffa egna vänner utan blir helt isolerade i sina hem och de enda de träffar är de som mannen har godkänt.

      Respekten för andras sedvänja, kultur och religion får ALDRIG väga tyngre än respekten för individen! Det kan väl inte vara så svårt att fatta? Fram med pennan, regering Reinfeldt, och skriv en lag genast som förbjuder detta förbannade förtryck! Och, regering Reinfeldt, upphör genast med all handel med sådana länder där denna klädsel är påbjuden! Bildt, säg något vettigt för en gång skull! Säg att slaveriet måste upphöra!

      Och till alla feminister: protestera mot detta och inte bara mot att kvinnor är underrepresenterade i bolagsstyrelser och får koka kaffe till chefen!

      /Skvitt

      Gilla

Lämna en kommentar