SD i krig mot folket


Militär strategi för att vinna röster

 

Som om folket är dess fiende!

Och så är det alldeles säkert också, för medvetet folk ser SD som en stor fara och fiende som i grunden är mot både demokrati och mänskliga rättigheter, precis som nazismen, partiets rötter.

”Nordisk.nu är ett internetforum där diskussionerna ofta har en rasistisk prägel. Forumet är en samlingsplats för högerextremister. Terroristen Anders Behring Breivik är en av dem som varit aktiv på forumet, där också hyllningar till politiskt våld förekommer.

I privat korrespondens på Nordisk.nu kommunicerade Bojerud även med  som är central i vit makt-miljön och forumets grundare. Friberg har haft en rad högerextrema projekt, bland annat Nordiska Förbundet som lades ned 2009. Nu är han VD för bokförlaget Arktos som ger ut och säljer böcker av högerextrema ideologer.” Det är på detta forum Stellan Bojerud, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna var aktiv ett år innan riksdagsvalet skriver EXPO IDAG.

”På sin blogg har Bojerud lyft fram rasteorier och listat invandrargruppers påstådda IQ. Siffrorna han använde kom från Richard Lynn som sitter i Pioneer Fund. Stiftelsen bildades 1937 med syfte att ‘förbättra den vita rasen’. Bojerud kallade siffrorna ”lätt suspekta”, men tillade i en intervju med Expo Idag att om Lynns rasteorier skulle stämma så ‘kan det förklara en del fenomen’. 

Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen sade då till Expo Idag partiet fått ‘tillfredsställande’ svar från Bojerud och att han inte riskerade att uteslutas. Återigen visar Martin Kinnunen förståelse för Stellan Bojerud i samband med att hans aktiviteter på Nordisk.nu avslöjats.” / EXPO IDAG.

SD militär strategi

 

”Jag är, som du kanske vet gammal militär. Där gällde det alltid att överväga vad som var möjligt att uppnå. Att nå slutmålet gick sällan direkt, utan stegvis. Alltså: Nå så långt det nu går i invandrarfrågan. När det har uppnåtts, sätt upp nästa mål. Ta nästa steg. På fackspråk: Ansatsvis framryckning. Gående, springande och ibland ålning medelst slingring. Men vi måste framåt!” När han beskriver politiken på detta sätt beskriver han uppenbarligen en militär strategi och som alla vet går sådan strategi ut på att besegra en fiende. Att Stellan Bojeruds och SDs fiende är det svenska folket torde ju vara ställt bortom varje rimligt tvivel.

Om vi inte stoppar SD innan de blir alltför stora kommer vi i värsta fall att bli av med alla demokratiska fri- och rättigheter!

4 tankar om “SD i krig mot folket

  1. Det där säger det mesta om SD. Om inte folk läser, begrundar vad de läst och att SD är ett enfrågeparti och dessutom farliga med en dold agenda, så har man inte begripit ett dugg.

    Kram
    Kao

    Gilla

    • Jo, fast ett enfrågeparti ÄR de inte. De har lyft fram EN fråga för att ha resten som en dold agenda. Det är skillnad och det är DET som är så farligt med dem.
      NU har de ändrat taktik. NU har de tonat ned den där för dem i och för sig viktiga främlingsfrågan och börjat lyfta andra frågor som är sådana som faktiskt gynnar arbetarklassen. Men fortfarande har de sin dolda agenda och DEN gynnar definitivt INTE arbetarklassen.

      Kort sagt; SD är är satans så lömska som parti och nog för att det gäller Alliansen också, men SD bräcker de partierna med god marginal!

      Kram!
      /Skvitt

      Gilla

Lämna en kommentar