Mycket upprörande


Ett land utan hjärta

 

Som inte tar ansvar.

Som inte tar hand om sina medborgare.

Som inte bryr sig.

Som vältrar över allt på andra.

Ett land vars regering bör skämmas inför hela Europa!

Rumänien skäms

 

Vad gör EU?

Blundar!

20 tankar om “Mycket upprörande

 1. Han ringde INTE tillbaks den dagen jag skickade sms och ringde för att höra vad han ville när HAN ringde tidigare den dagen.

  Jag ringde INTE kl 3 på natten till honom. Han ringde mej och stönade och slaskade i luren NÄSTA dag, men han har visst hittat ett sätt där han tror han kan vända på hela historien till min nackdel. Jag förstår precis hur han gör för att rentvå sej själv för en ful miss han själv gjort.

  Vi har pratat massor med gånger i telefon de senaste 6-9 månaderna. Inget konstigt med det. Långa telefonsamtal om allt möjligt, som dock INTE alls innehållit något som har kunnat uppfattas som sexuellt innehåll eller intresse på det viset från mej. Trodde jag, trodde inte för mitt liv att han trodde att jag var en möjlig telefonsexpartner för den karln 😦

  Vad visar hans listor? Inte ett dugg annat än vår telefonkommunikation. Eller de listor han själv lagt ut, som han väljer att visa för att rentvå sej själv. Vad visar det om snusktelefonsamtalet? Har han skaffat ljudfiler (om det var möjligt) så hade han fallit på eget grepp.

  Att DU ens för en sekund tror att jag skulle iscensätta något som detta mot en helt oskyldig människa är obegripligt för mej och är upprörande.

  Dessutom har han traskat runt på olika mailadresser, även bland MINA gamla bloggvänner, för att försöka svartmåla mej som en lögnare. Det är ju helt otroligt. Borde jag själv göra det? Verkligen inte.

  Ett par av dessa personer han mailat har jag känt i 5-7 år och även träffat IRL. De vet att han ljuger.

  Kao

  Gilla

 2. Det landets politik mot sina svagaste är skamligt och upprörande. När vi nu ändå är med i EU (även Rumänien är ju det, men fråga mej inte varför) så borde EU sätta JÄTTEPRESS på skitlandet.

  Dessutom press på Bulgarien och Ungern som har liknande problem, men Rumänien är värst!

  Det finns fler länder som nu börjar med såna utrensningstankar. Inte minst i Ukraina/Krim kan vi se tendenserna och nationalisterna skriker sej hesa. Ja, det finns massor av exempel.

  Med Alliansens politik kommer vi hamna där själva inom en snar fratid (eller att vi redan är där). Men nu handlar det om arbetslösa (FAS3:are) och sjuka, som i Alliansens ögon inte har något människovärde – i.a.f måste man ju tro det man ser.

  Kram
  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s