Akta er, alla tjuvar


Någon stal hennes telefon

Men den gick att spåra

Det borde ju inte vara någon nyhet längre. Men kanske var det en nyhet för tjuven, annars hade han väl avstått från ett sådant tillgrepp. Telefonen kom till rätta och ännu är det tydligen oklart om det var tjuven själv som hade den på sig eller om han hade hunnit att sälja den vidare. I så fall är det ju synd om den person som greps med telefonen på sig ifall han hade köpt den i god tro. En sådan förklaring håller inte längre. ”God tro” gäller nämligen inte numera, skriver Corren.

Tjuvar

Till tjuven vill jag ge ett gott råd. Sluta med småkriminalitet. Det slutar alltid med att man förr eller senare åker fast, för det är småtjuvar som polisen jagar och lagen omfattar. Försök istället begå dina brott i riktigt stor skala!

15 tankar om “Akta er, alla tjuvar

 1. Fattar inte varför nån skickar efter listor – vad de skulle bevisa. Inte ett dugg. I så fall ska väl LJUDET vara med.

  Jag har inte sagt något om de TREVLIGA telefonsamtal, som jag uppskattade mycket. Men när det samtalet jag nämnt på min blogg kom – det var då jag blev förbannad. Att det ska vara så svårt att erkänna! För att inte tappa ansiktet totalt kunde han ju sagt att han egentligen skulle ringt det samtalet till nån annan kvinna, men råkade slå mitt nummer. Eller nåt annat. För att ta sej ur situationen

  Tycker han ska lägga av med sina försvar, radera mina elefantbilder (2-3 st) som han kopierade från ett inlägg som jag hade ute en kortare tid på min blogg och som han erkänt att han har sparat i sin dator,samt mitt mobilnummer och sen gå vidare i livet.

  Bilderna var definitivt inte avsedda för hans privata bruk och det var dumt av mej att lägga ut bilder på mej själv, visst.

  Man lär så länge man lever.

  Kao

  Gilla

  • Detta håller jag mig utanför.

   Men så mycket kan jag säga som att att jag har fått ta del av hans Teliautdrag. Det friar honom!
   Ljuger du då?
   Det kan jag inte tänka mig att du gör. Jag tror jag känner dig så väl att jag aldrig kan tänka mig det. Men hur fan ligger det då till? Jag vet inte.

   Vad jag däremot vet är att jag gillar er båda och vill vara vän med er båda och ni får nu en kram båda!

   /Skvitt

   Gilla

   • Listor som friar honom från vaddå?

    Vi har talats vid massor med gånger via mobil och det har varit jättetrevligt. Tills det samtalet kom.

    Nu visar han de listor han själv vill. Att jag t.ex smsade honom en gång och ringde 2 ggr (1gång till mobilen och 1 gång till hemnumret) för att höra vad han ville när han ringde tidigare samma dag. Det är helt riktigt.

    Detta var nån dag INNAN snusksamtalet. Märker att han försöker blanda bort korten i snack-dimmor.

    På vilket sätt skulle hans listor bevisa att han INTE ringt snusksamtalet? Och varför är han så energisk – ja, desperat i sitt försök att rentvå sej? En oskyldig person skulle aldrig hålla på som han gör. Han försöker rentvå sej på min bekostnad, vända allt mot mej!!!

    Och varför skulle JAG i så fall ens skriva ett sånt inlägg som jag gjorde, riktat mot en person jag tidigare gillat och vars texter jag haft stor glädje av?

    Detta är absurt.

    Kao

    Gilla

 2. Undrar om ett gammalt ök till mobil som jag har just nu, skulle gå att spåra. Min förra mobil blev stulen under en lägenhetsvisning för ca 1½ år sen. Retfullt, eftersom jag förutom alla telefonnummer även hade mina foton från SRI-Lanka/Maldivernaresa där.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Det går inte att spåra den på samma sätt, men däremot kan den spåras genom de signaler den sänder och tar emot.
   Sen gäller det ju att veta vilket nummer den har i dag och det är ju inte lätt att veta. Den nya ”ägaren” har ju bytt SIM-kort.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

 3. Till exempel. Han är en av många politiska tjuvar, men han är det ju även i sina privata affärer. I ett borgerligt samhälle har han kanske trots allt inte stulit, men han är ju misstänkt för folkmord istället.

  Du har fått mail.

  /Skvitt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s