Bebodd (?) planet funnen


Ett genombrott!

 

Det säger lyriska astronomer

Planeten ligger inom den zon där vatten existerar i flytande form och atmosfären innehåller 27% syre, alltså något mer än här på jorden. Det visar spektometriska undersökningar som sonden PHILSPECTOR gjort av planeten som än så länge katalogiseras som 2014SA0104wow i stjärnbilden sagitarius. Se även här!

Forskarna blev så lyriska att de lade till ”wow” i planetens namn. ”Något liknande har man aldrig gjort förr vid någon som helst upptäckt, men detta slår ju allt annat vi sett i rymden”, säger NASA:s astronomiska taleskvinna Sarah April och tillägger: ”Det är den bästa bilden hittills på en planet utanför solsystemet”.

April 1

Planeten kretsar kring en stjärna, Sagitarius 2012, som är 2,3% mindre än solen och ca 12% äldre. Syrenivån är det närmaste ett bevis man kan komma att planeten hyser liv och det är inte uteslutet att det rör sig om högtstående liv med tekniskt överlägsen kultur. Mystiska svårfångade neutrinosignaler har detekterats under både februari och mars från planeten.

Det anses uteslutet att dessa signaler kan ha en naturlig förklaring därför att dessa har en modulerad frekvens på hypobar disconterad herzomodolv nivå, vilket enligt kända fysikaliska lagar inte kan frambringas på naturlig väg. Strålningen tycks innehålla någon form av budskap säger man från SETI-projektet.

Vi lever i en spännande tid! Om vi sänder ett meddelande nu kommer vi att kunna ta emot ett svar tidigast om exakt ett år, 2015 04 01. Det är knappt att man orkar vänta. Oj, det här var riktigt spännande!

Gå in på sidan APOD?spec.rep.guv.com och läs mera!

32 tankar om “Bebodd (?) planet funnen

 1. Hihi. Jag hade hittat på ett skämt för maken att slå i våra grannar. Vi säljer ju och de är nyfikna. Tyvärr fegade han ur och sa inte att det var två motorintreserade män med stor bekantsskapskrets. De var med i nån förening… HA… sa dom…

  Gilla

 2. Jag smsade min dotter för ett par timmar sen och skrev att jag hade klippt mej kort och färgat håret svart. Hon trodde mej nästan 😉

  Kram
  Kao

  Gilla

    • Ja, är det inte så säg?

     Min frisör sa att det var tur att jag kom i dag. Imorgon hade han inte klarat av det.

     Konstigt nog känner jag mig fortfarande skallig, men han säger att det inte är något att bry sig om. Det är bara en känsla och inget annat.
     Han sa också att jag bör absolut inte kika mig i spegeln. Då kan håret ramla av.

     Han är verkligen görjuste och omtänksam, min frisör.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

          • Jag får väl se det på SVT Play. Nu har jag ingen möjlighet alls. Men var det inte han de hade på nyheterna. Han sa att om det fanns ett piller som gjorde honom normal så skulle han ta det.

           Jag har sagt det förut och alla som känner mig vet att aldrig försvarar pedofili, men jag menar att det faktiskt är synd om dem. Tänk att ha en läggning och stark drift som är förbjuden. Det måste vara hemskt.

           Men som sagt, det ger dem ändå ingen, ingen, ingen rätt att förgripa sig på barn, varken direkt eller indirekt (alltså inte ens via barnporr).

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

          • Synd om???

           Om man är så sjuk i huvudet att könsdriften tar över hjärna och hjärta – då är det fruktansvärt! Dessutom vill de ju ‘doppa’ i så många barn som möjligt! Fy fasen!

           Som vi bloggade om förut så anser jag fortfarande att dessa personer och psykopaterna kunde få bo på en ö tillsammans, från vilken de aldrig kan rymma.

           De skapar bara elände och förstör människors liv.

           Kao

           Gilla

          • Drifterna att äta och sova är de starkaste. När dessa är tillgodosedda är det könsdriften som gäller. Vi kan inte underskatta de.
           Härvidlag är det dock en biologisk skillnad mellan könen. Honor måste välja kvalitet, medan hannar satsar på kvantitet. Det är klart att det blir skillnad i beteende mot den bakgrunden, men driften är nog lika stark bland båda könen.

           Det är naturligtvis inte driften det är något fel på. det är när den tar sig sjuka uttryck.

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

          • Du skulle hört alla hans ursäkter och förminskningar av problematiken. Men å andra sidan sa han att om det fanns ett piller han kunde ta så driften/lusten till barn försvann – då skulle han ta det. Kemisk kastrering fungerar inte alls så som det var tänkt.

           Kram
           Kao

           Gilla

  • Jo, jag har sett det. De nyupptäckta utomjordingarna teleporterade nämligen hela din hårddisk och alla data blixtbehandlades och sprutade ut ur min väckarklocka. Så jag vaknade av ditt inlägg som lästes av direkt inne i min hjärna. Fråga mig inte hur det gick till. Men de här utomjordingarna står långt över oss i tekniskt hänseende. Även i moraliskt hänseende. I alla fall om man jämför med Reinfeldt & Co, men vem gör inte det? 😉

   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s