Kanske jag hade fel


I så fall ber jag om ursäkt

 

Rätt ska ju vara rätt.

Och det är ju fel och absolut inte meningen att fara med lögner. Om det nu är lögn, alltså. Men faktum är i alla fall att jag inte har hittat källan. Och ingen ska anklaga mig att ljuga medvetet, vilket ju till exempel Sverigedemokraterna nästan alltid gör. Det kan jag i alla fall bevisa! Om jag gitter.

Nu var det alltså så att jag fick en kommentar. Den har jag inte godkänt. Ändå vill jag inte undanhålla er den och den visas alltså så som den  syns i min mailbox. Se alltså bilden.Kanske fel

Varför godkände jag den inte, undrar ni kanske. Förklaringen är enkel. Jag vill inte ta risken att bli kommentarsbombad av människor med rasistiska och ultrahögervridna åsikter nära besläktade med fascismen. Den risken finns alltid när man har med sådana människor att göra, vilket inte ska tolkas som att RolandXSweden har sådana avsikter och kanske inte sådana åsikter. Det har jag inte kollat, fast det är lätt att göra. Det överlåter jag till mina läsare, om de gitter.

För den som inte vet så kan jag förklara hur det här med kommentarer fungerar i WordPress. Man kan ställa in kommentarsfunktionen på olika sätt. Till exempel att alla kommentarer måste godkännas av administratören varenda gång. Det blir lite tråkigt för de som sköter sig. Och det gör ju nästan alla människor. Känt är att det bland de högerextrema figurerar en massa ljusskygga nättroll som bara vill djävlas, spy galla och vars sakinnehåll i deras texter helt lyser med sin frånvaro. Sådana kommentarer kan man klara sig utan.

För att skydda sig mot dem ska man aldrig godkänna dem, för gör man det en gång så godkänns de fortsättningsvis varje gång och det är inte roligt att behöva plocka bort dem i efterhand.

Nu har alltså Roland fått komma till tals. Och jag ser fram emot om någon kan styrka att jag hade rätt genom att tipsa om en källa. Men även om det finns bevis för mitt påstående vill jag ändå be om ursäkt! Jag hade inte tillräckligt på fötter för mitt påstående och alltså var jag oförlåtligt slarvig när jag skrev påståendet.

Jag hoppas att jag inte begår ett dylikt misstag igen. Man ska kunna lita på mina texter! Ett stort tack riktas således till påpasslige Roland.

En länk hit ska givetvis infogas i det aktuella inlägget: Människor sköts i massgravar

 

4 tankar om “Kanske jag hade fel

Lämna en kommentar