Folkets Hus, nästan som McDonalds och SD


Folkets Hus och Parker uppmanar

 

Stäng dörren för Sverigedemokraterna!

Tänk en sån mobbing Jimmie Åkesson och hans parti utsätts för! Änna så det är synd om alla SD:are! Det är ju inte roligt att betraktas som paria och persona ingrata. Det bör ju alla i det partiet veta.

Jag menar, man vet väl själv konsekvensen med sin egen politik. Alltså mobbing av homosexuella, transvestiter och allt vad det heter och alla dessa oönskade negrer och musselmaner och allt vad det är som inte ska få bo här. Nog vet man väl i SD hur de tar det? Eller?

Men inte kan man väl utestänga en svensk? Inte ens en som nästan har danska som modersmål!

Folkets hus

Jag vet inte om Jimmie Åkesson är ute efter att provocera eller om han är okunnig. Snäll som jag är hoppas jag på det sista och snäll som jag alltså är så ska jag upplysa honom om hur malplacerad han är i ett Folkets hus och i en Folkets park.

För att till och med Jimmie och hans lika begåvade sympatisörer ska förstå så gör jag det väldigt enkelt och elementärt.

Alltså:

Som McDonalds: Folkets hus och Folkets park är ungefär som McDonalds. Man går inte in på McDonalds och äter en medhavd macka och sköljer ned med en Mer. Då blir man utslängd. McDonalds har ju en idé. Den går ut på att tjäna pengar på att kränga burgare och då upplåter man självklart inte sina lokaler till snyltare.

Folkets hus har också en idé. Den bygger på arbetarnas gemensamma kamp för bättre villkor, för demokrati, samhällsutveckling, kulturupplevelser, nöjen, bildning och kreativt skapande och då upplåter man ju inte sina lokaler till snyltare som vill ta över och förstöra den idén!

Jimmie lille, du är inte mobbad! Du är en provokatör!

Som SD: Folkets hus och Folkets park är ungefär som SD. Sverigedemokraterna är ju en slags sammanslutning kring gemensamma mål för en utvald grupp. Vill man inte ställa upp för dessa gemensamma mål att diskriminera utsatta grupper och införa diktatur, då åker man ut!

Folkets hus är också en slags sammanslutning med vissa gemensamma mål och dessa går stick i stäv med SD. Vill man inte ställa upp på alla människors lika värde och främja demokratiska processer, då åker man ut!

Jimmie lille, du är inte mobbad! Du är en provokatör! Har du förstått det nu?

Vill du värva röster så gör det från Svenskarnas parti och bland andra nazister och fascister, men inte bland arbetare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s