Har du självskadebeteende?


Låt det inte gå ut över mig!

 

Skada dig själv, men ingen annan!

Ge fan i att skada dig genom att rösta på Alliansen! Jag ska väl inte lida för dina psykiska problem. Sök vård istället!

Nåt psykiskt fel är det ju, för det kan väl inte vara så att du är så förbannat dum i huvudet att du har gått på Alliansens lögner och trott att du skulle få ett bättre liv när de tömmer Sverige på våra gemensamma resurser!

Du kan fan inte satsa på Alliansens partier. Där dräller det av lögnare, lurendrejare och sådana som blåser dig på allt vi skapade gemensamt under förra seklet och säkert är att de är orsak till dina psykiska problem. De debuterade efter 2006. Redan 2010 hade du utvecklat ditt självskadebeteende och tyckte att smärta stillade din ångest. Och så röstade du på Alliansen igen. ”Smärta är välbehag”, sa du säkert som den värste masochist, men kan du inte skära dig istället i så fall?

Nu vill jag tala förstånd med dig:

Reinfeldt och hans regering har kostat oss skattebetalar många miljarder som vi inte har fått någonting för. Till exempel den här skandalösa NUON-affären, för att bara ta ett enda exempel och där han nu har beslagits med lögn. Och fegt nog har han skyllt allt på Maud Olofsson.

Reinfeldt har förnekat inblandning i Nuon-affären – men han bluffade

Eriksson: Reinfeldt var informerad om Nuonaffären

Men en sak som det varit helt tyst om, så gott som, det är att hans regering har skänkt bort vår gemensamma egendom till gruvindustrin utan att informera oss om det. Om det blir mer uppmärksammat, vilka valser ska han då dra?

Det är underbart att ge! I alla fall när det inte är ens eget!

Nu lovade jag ett kort inlägg och det ska jag hålla, för skulle jag räkna upp allt som den här regeringen har förstört för oss under det att den har påskinit att det varit bra för oss, då skulle det nog bli mitt längsta inlägg hittills. Och än längre om jag väntar med det till i morgon!

Men jag måste ändå göra ett litet sista påpekande: så om du vill vara säker på att det finns vård för dig när du väl inser att du behöver det, då måste du rösta åt vänster!

Kinky dödar

Lista på vad som inte fungerar:

skolan

sjukvården

äldrevården

public service

försvaret

miljövården

pensionssystemet

polisen

utrikespolitiken

Be en bön, det hjälper kanske!

Max Gustafson - ALLIANSEN - grav

Till sist!

Jag menar inte att driva med personer med psykiska problem. Om någon ändå uppfattar det så vill jag av hela mitt hjärta be om ursäkt och förlåtelse och bedyra att det inte är min mening.

3 tankar om “Har du självskadebeteende?

 1. Alliansen bryr sej inte ett dugg om följderna av sin politik. Tar inget som helst ansvar.

  Nuon-skandalen är en av de mest kostsamma och sämsta affärerna någonsin inom svensk politik där Maud Olofsson fick härja precis som hon ville. Klart det också är Reinfeldts fel! Han är ju statsminister och summan för affären var ju skyhög. Enligt många bedömare var den inte ens värd hälften…

  Det enda Alliansen är intresserade av är att sälja ut alla våra gemensamma tillgångar fortast möjligt. Kosta vad det kosta vill. Serafen i Sthlm är ett annat exempel: såldes för 700.000 kr – och såldes tre år senare för över 20 miljoner…av Filippa Reinfeldt. Av sveriges gemensamma tillgångar, som alliansen tycks tro är deras privata ägodelar.

  Så matar man profithungern i högerleden. Att säga att man inte begrep bättre, är bara dimridåer.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • En LYSANDE kommentar! Tack för den!

   Just NUON-affären är en makalös skandal som inte blir mindre av det som utspelas framför våra ögon just nu. Jag är helt övertygad om att såväl Maud Olofsson som Reinfeldt visste vad de gjorde. Deras politik går ju ut på att ge från det allmänna till det privata och detta var därför deras mest lysande politiska drag. I deras ögon alltså. Men ingen vill ta ansvar för det! Nu skyller de på varandra.
   Det är helt absurt att Borg/Reinfeldt skulle ha varit ovetande om en förestående affär större än någon annan i svensk historia med statligt företag inblandat. Och om det var sant så är det en än större skandal att Reinfeldt basar över en regering han inte själv har insyn i!

   Maud Olofsson är feg som inte kommit till KU. Men det är också unikt föraktfullt mot skattebetalarna, landets befolkning som gett henne förtroende att förvalta en gemensam egendom. Det minsta hon kan göra efter att ha förskingrat mer av statskassan än någon annan i svensk historia är ju att bringa klarhet i hur det kunde ske. Men inte ens det kan hon göra för det folk som en gång utsåg henne.
   Reinfeldt och Borg är lika fega. De vågar inte erkänna att de var med och godkände affären. För visst var de det. Allt annat är uteslutet. Och att det var meningen är ju helt solklart. Just det är ju vad deras politik går ut på, som sagt, att förskingra gemensam egendom.

   När Borg och Reinfeldt vill lägga all skuld på Olofsson och påstå att hon inte hade förankrat köpet hos regeringen kan man ju fråga sig varför hon vägrar komma till KU. Sådan vägran har aldrig tidigare hänt. I KU skulle hon ju kunna fördela ansvaret på sina medkumpaner och slippa stå ensam i skamvrån. Varför gör hon så? Svaret finns att söka i den undre världens hederskodex, gola inte dina medbrottslingar. I den världen liksom i högerpolitiken gäller samma sak, gola inte, erkänn inte!

   Många psykologiska studier har gjorts för att finna mönster som avslöjar lögnare. Inte minst rättsväsendet har intresse för hur en lögnare uppträder och vad som tyder på lögn. Man vet alltså en hel del vilka tecken man ska leta efter. Tyvärr går man trots detta bet på psykopaterna bland annat eftersom deras känsloliv är alldeles för flackt.
   Några av tecknen är att en lögnare flackar med blicken.
   Lögnaren forskar i förhörsledarens ögon efter tecken på om lögnen gick hem.
   Lögnaren anlägger ett tillgjort och lite obstinat leende som för att säga ”du ser ju att jag talar sanning”, men leendet är ansträngt och ett tränat öga ser att det inte är äkta. Det är rynkorna kring ögonen som inte kan fejkas i ett falskt leende.
   Och så har vi det här med händerna. Det är ett område för sig och enormt avslöjande.
   En lögnare har svårt att hålla händerna stilla. För att hålla koll på dem håller lögnarna ihop sina händer, oftast genom att knäppa dem. Men fingrarna rör hela tiden vid varandra. De är inte stilla.

   En närmare titt på Anders Borg när han satt i KU, jag iakttog honom intensivt när det visades i TV:s nyheter, var mycket avslöjande. Det kommer att visas många gånger, så titta noga nästa gång du får tillfälle.

   Det jag såg var att han ofta tittade ned i sina papper. Och så tittade han upp på utfrågaren. Han tittade i papprena igen och på utfrågaren.
   Flera gånger anlade han ett tillgjort leende som för att säga att han inte hade något att dölja och för att försöka se just så avslappnad ut som han tror att en oskyldig gör. Men en oskyldig kan vara minst lika nervös som en skyldig, nervös för att inte bli trodd. Det är därför de gamla handsvetts-lögn-detektorerna faktiskt inte är pålitliga. Men just det här karaktäristiska leendet är pålitligt. Det är bara alldeles för svårt att tillämpa. Men det har med utvärderaren att göra. Det är svårt att hitta kompetens, helt enkelt.
   I Borgs fall var det fråga om ett klockrent leende av just beskriven art.

   Och till sist händerna. Knäppta händer som frigjorde sig från varandra och knäpptes igen och frigjorde sig på nytt och knäpptes. Varför kunde han aldrig bestämma sig för hur de skulle hållas? Svaret är redan givet.
   Men inte nog med det. När händerna var knäppta strök fingrarna okontrollerat mot varandra hela tiden. Hans händer levde sitt eget liv. Han hade ingen kontroll över dem, men gång på gång försökte han ta tillbaka kontrollen över dem.

   Särskilt det här med Anders Borgs händer i KU-förhöret friar honom från en sak. Det kan jag säga med absolut säkerhet. Han är ingen psykopat! Jag undrar om jag någonsin får tillfälle att även fria Reinfeldt från en sådan misstanke.

   En person som Borg är mer än van att uppträda offentligt. Det är inte det som gör honom nervös. Inte heller att han skulle vara rädd för en rättsprocess. Nej han är bara rädd att han inte ska klara av sin roll som han och Reinfeldt har kommit överens om. Svarar han fel så måste han och Reinfeldt hitta en ny strategi för hur Reinfeldt ska svara i KU. Och allt måste stämma med hur de har sagt att Olofsson har handlat. Inge spricka får uppdagas i den mur de har byggt upp till sitt försvar. I annat fall rasar allt som ett korthus och nya frågor måste ställas.

   Det tragiska är att KU inte bryr sig särskilt mycket. Förhören är ett skådespel för folket, varmed man vill visa att politiker måste ta sitt ansvar. Det är bara en transportsträcka utan påföljd, för nästa gång kan det ju vara någon annan av de som sitter i KU som sitter i svarandebänken. Det får inte gå för hårt till. Det är ju trots allt bara en formsak och något som måste göras innan man lägger saken till handlingarna.
   Det som har skett är ju egentligen inget att hänga upp sig på. I så fall skulle man ha fullt sjå att ställa alla politiker till svars. Filippa till exempel. För det du beskriver är ju bara en av alla hennes för skattebetalarna skandalöst dålig affär. Den är inte dålig för att hon är dålig på att göra affärer. Hade det varit hennes egen egendom hon sålde hade hon sett till att få betalt.

   För syns skull hänger olika journalister på och försöker ge sken av att syna makten i sömmarna, men det är mist sagt halvhjärtat och inget annat än ett sätt att spela med. När pressen tystnat och KU sagt sitt återstår inget mera. Inget har hänt utom att det brusade lite som i ett champagneglas och alla kan dra sig tillbaka i välbehag.

   NUON-affären kostade skattebetalarna lika mycket som budgeten för ett års sjukförsäkringssystem!

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

 2. Observera mina slutord i inlägget:

  ”Till sist!

  Jag menar inte att driva med personer med psykiska problem. Om någon ändå uppfattar det så vill jag av hela mitt hjärta be om ursäkt och förlåtelse och bedyra att det inte är min mening.

  /Skvitt

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s