Världsordning


Olika krav

 

Och få tycks reagera.

Varför är det så få och knappast en enda tidning som ställer sig frågan varför just Putin måste låta bli att bevaka sina gränser där oron grassar? Och samtidigt tillåts USA ha trupper och baser lite var stans i världen utan att det ifrågasätts!

Putin o världsorningen

 

Visst är det tänkbart att Putin stödjer separatisterna i smyg. Men det var väst som stödde fascisterna som nu har tagit makten genom en kupp i Ukraina. Väst iscensatte de så kallade majdan-protesterna som hyllades som en demokratisk folkrörelse, men när folket förstod och inte ville följa Kiev-fascisterna betraktas en demokratisk kamp som terrorism. Och media sprider kuppmakarnas  propaganda urskiljningslöst. Var är motståndet mot fascismen? Var är sanningen?

22 tankar om “Världsordning

 1. Pingback: Det hopplösa hoppfulla hoppet | Grevinnan Blåst af Kuling

 2. Visst är det märkligt? Väst kan göra vad de vill men inte Ryssland. Har också sett igenom den desinformativa propagandan från press och politiker i väst.

  Kram
  Kao

  Gilla

   • Ja, det vore på tiden. Läste igår att det röda blocket nu ligger klart över 50% och det blå någonstans runt 34%. Det är ju glädjande och visar, just som du säger, att folk har tröttnat på Alliansens politik.

    Kram
    Kao

    Gilla

    • Det var väl knappast Alliansen jag hade i åtanke, utan snarare den fascistiska kapitalismen och hela borgarklassens sätt att styra och ställa med lögner och massiv propaganda spridd genom dess olika kanaler. Den politik som utövas parlamentariskt är ju bara ett spel för galleriet och ännu ett sätt att dupera folket.
     Borgarklassen styr och ställer utomparlamentariskt. Det är i helt andra sammanhang än i världens parlament som kapitalet/borgarklassen fattar sina beslut.

     Det jag åsyftade var bara retoriken från USA, EU och fascisterna varmed de avslöjar sig själva. Den tycks allt fler, men ändå tyvärr alltför få, genomskåda.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

 3. Det här upptar för stor del av mitt tänk just nu. Jag kommer inte fram till ett tillräckligt bra svar i tänket, och du har förstås rätt. Vi leds till att tro att vi vet.. Vadå?

  Gilla

    • Vad som verkligen är sanning är kanske diskutabelt, men inte vad som är uppenbara lögner. Men med ett aktivt sökande efter sanning, ett kritiskt tänkande och med metoden att fundera över vem som tjänar på vad, kan man lättare se igenom all den desinformation som flödar genom våra medier varenda dag i varenda fråga.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s