Kom inte hit Åkesson!


Göteborgarna sa ifrån!

 

Inga fascister i våran stad!

Stick, stick iväg, stick från Göteborg, Åkesson!

Åkesson tyckte att det var alldeles för få poliser för att stoppa ”extremisterna”! Men, vem är egentligen extremist, Åkesson? Det är ju du själv!

I nyheterna heter det att det är fel och ett hot mot demokratin när ett politiskt möte stoppas. Javisst kan det vara så, men knappast när folket (demos = grekiska = folk!) självt stoppar ett politiskt möte. Särskilt inte när mötet hålls av odemokratiska krafter.

Göteborg 2012-05-13 SD utkört

”Klockan 11.30 var det meningen att SD-ledaren Jimmie Åkesson skulle hålla tal på Götaplatsen. En och halv timme senare stod det klart att det inte blir något möte.

Åkesson kom till Götaplatsen eskorterad av fem män nästan på slaget 11.30. Han möttes av oväsen från talkörer från motdemonstranterna: ”Inga Fascister på våra gator” och ”Ingen människa är illegal”.

 Demonstranterna trummade, svingade koskällor och blåste i näverlurar. Och fortsatta skandera. Tumultet böljade fram och tillbaka på Götaplatsen, där polisen efter en och en halv timme lyckades mota undan demonstranterna.

 SD:s partiledare Jimmie Åkesson beklagade i en intervju med GP:s Dag Fransson att mötet på Götaplatsen inte kunde fullföljas. ‘Många ville komma men blev skrämda av de vänsterextrema grupperna’, säger han i tv-inslaget.” / GP

Åkesson, smaka på din egen medicin: Du är ju ingen äkta ursvensk person och kan gärna åka tillbaka till Blekinge, som ju är ett danskt landskap ockuperat av Sverige sedan freden som undertecknades den 26 februari 1658 i Roskilde domkyrka. Vi svenskar vill inte ha detta landskap och avträder det mycket gärna för att bli av med Åkesson för gott!

Åkesson stick

Göteborg 2012-05-13 SD utkört 2

För många extremister?

Men Jimmie lille, ni var väl bara tio stycken!

 

SD:s torgmöte dränktes av talkörer och musik

Åkessons poliskritik efter protest inför tal

4 tankar om “Kom inte hit Åkesson!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s