Apokryfiskt så det förslår!


Med andra ord rent lögnaktigt

 

Så jag undrar vad Gud tycker

Det här med sanning och ärlighet bör väl vara honnörsord för ett parti som Kristdemokraterna, kan man tycka. Men å andra sidan så bryter ju partiet mot varje Guds bud. Så sanning är nog något man tar lätt på i det partiet, liksom i övriga borgerliga partier.

Nu inför EU-valet lanseras Lars Adaktusson som en undersökande journalist (sic!) som vi borde välja in i EU så att all skit dras fram i ljuset!

Adaktusson

Bilden ovan bygger på en bild jag själv tog härom dagen. Min avsikt var att skriva om det falska budskap den vill förmedla till alla lättledda och blåögda, samt de troendes skara. Och möjligen går just sådana som är lika pucko som de tre jag skrev om i förra inlägget på enkla falska budskap. Fast just de jag skrev om i det inlägget lutar nog mera åt SD. Det finns ju flera partier som fiskar bland de politiskt omedvetna och de som inte reflekterar det minsta.

Men nu slapp jag att skriva en massa eftersom Dan Josefsson redan har gjort det och säker mycket bättre än jag själv hade klarat. Jag citerar slutorden i hans kulturartikel: Men nu vill Adaktusson alltså bli Europaparlamentariker. Och för att locka röster poserar han som en ny Hannes Råstam på affischtavlorna. Lars Adaktusson, som tycks hysa ett närmast programmatiskt motstånd mot faktakoll och kritiska följdfrågor, snyltar oblygt på de undersökande journalisternas goda rykte. Allt för att ro hem ännu ett välbetalt reträttjobb.

 

Det är en utmärkt idé att skicka undersökande journalister till Bryssel. ‘Skicka en programledare och pr-konsult med homofoba tendenser till Bryssel’, låter väl helt enkelt inte lika bra.”

 

4 tankar om “Apokryfiskt så det förslår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s