Om det inte vore för den djävla ju…!


Hoppsan!

 

Ursäkta!

Nej, så får man inte skriva! Det är straffbart minsann!

Ja, alltså om jag hade skrivit ut ordet fullständigt och de sista bokstäverna var D, E och N.

Nä, så dum är jag inte att jag låter mig dras inför domstol och dessutom riskera att mista tillträde till även denna blogg, att bli avstängd.

Om det inte vore för den djävla julen kanske jag menade. För inte kan jag väl ha något agg emot judarna, trots att de bryter mot i stort sett varenda FN-konvention som finns.

Israel

Nog ordat om detta för den här gången.

Men om man inte får säga: Om det inte vore för den jävla juden”, vilket man alltså inte får, kan det då vara OK att säga: ”Om det inte vore för den jävla ryssen.”?

Det borde vara precis lika fult och lika hetsande mot folkgrupp, annars finns ju ingen konsekvens. Och jag är en sådan person som, till skillnad från till exempel sionister och nazister, inte gör skillnad på folk. Därför anser jag att det borde vara hets mot folkgrupp att såsom Aftonbladets kolumnist, Anders Westgårdh, skriva:

”Och plötsligt befinner vi oss i den bästa av tider då vintern rasat ut och hela tillvaron blir ljuvlig och pånyttfödd. Det skulle kunna vara den bästa av världar. Om det inte vore för den jävla ryssen.”

Och den uppfattningen delar jag med en ryskbördig man bosatt i Sverige har anmält Aftonbladet och dess kolumnist tillika Welcom-grundaren, Anders Westgård, till Diskrimineringsombudsmannen, DO, för hets mot folkgrupp. I anmälan menar han att det inte är någon skillnad på att skriva något sådant eller rikta liknande attacker mot svarta.” Läs här!

En tanke på “Om det inte vore för den djävla ju…!

  1. Pingback: När sionisterna förnekar historien | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s