Hård verklighet


Men det går ju att blunda!

 

Det tycker ju SD

Och de gör det också!

Men om de öppnade ögonen, de och nazisterna, fascisterna, rasisterna och alla satans odemokratiska högerfalanger, och såg verkligheten, då skulle de se något annat än det de hela tiden för fram som sanningar.

”Finaste bloggläsare!

Tusen miljoner tack för alla fina ord ni har skrivit till mig på tonårsboken …” Läs mer av Zuzu Rabi, invandrartjejen från Irak. Det är en helt annan kvalité på henne än de glin som springer omkring och gör hitlerhälsningar, klottrar hakkors och nätmobbar människor de inte känner enbart för att de inte är svenskar. Eller för att de inte är lika korkade som de själva.

Hård verklighet

Öppna ögonen! Verkligheten är inte som ni tror!

Våldtäktsmännen

Kika in här.

8 tankar om “Hård verklighet

 1. Nämen heeeej! Vill först och främst börja med att du verkligen fick mig och le och bli otroligt glad. Jag är verkligen både uppmuntrad och det är en ära för mig att du har använt mig som exempel.

  Dina ord är sanna, man ska verkligen öppna ögonen noga innan man dömer. Bara för att exempelvis Ahmed, Ali och George gjorde ett brott så är det de som har gjort fel, inte deras religion, ”folkgrupp” (enligt mig tror jag inte på folkgrupper) eller någon annan.

  Samma sak gäller Kalle, Anton och Erik, om de har gjort fel så är de som har gjort felet. Man kan inte döma flera personer utifrån vad en person tidigare har gjort.

  Jag tycker att det är så synd att media och annat lägger fokus och uppmärksamhet på saker som inte är värda och lämnar själva verkligheten som bör uppmärksammas.

  Men det går ju verkligen inte att blunda, samtidigt som det finns människor som försöker ta ner en så finns det människor som du, som tar sin tid för att vara ännu en röst för rättvisan.

  Tusen tack!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s