Sverige är ett flathetens land


Hit kommer barbarer

 

Och vi blundar!

Men av en tillfällighet upptäcktes en fruktansvärd misshandel som vi talar tyst om, men som pågår dagligen utan att vi har ett program för att upptäcka dessa grova brott som begås mot unga flickor i vårt land.

Omfattningen av denna misshandel kan vi ana när det nu har uppdagats att det i en skola ”med 30 flickor hade samtliga könsstympats. 28 av dem hade utsatts för den grövsta formen, då klitoris och blygdläppar skärs bort, och underlivet sys ihop sånär som på en liten öppning.” / SVT

Könsstympning

”Könsstympning av kvinnor är förbjudet i Sverige sedan 1982 och kan ge fyra års fängelse, om brottet anses grovt upp till tio års fängelse. Sedan 1999 är det straffbart även om ingreppet utförs i ett annat land.” 

Jag menar att detta brott ska medföra omedelbar utvisning utan möjlighet till överklagan! Jag menar också att vi inte får falla i anti-rasistfällan, vilket vi ju har gjort. I vår iver att inte diskriminera vissa folkslag så underlåter vi att dra ned trosorna på flickor från länder där oskicket (milt sagt) förekommer. Men hur ska vi annars göra för att upptäcka dessa vidriga brott

Låt oss se sanningen i vitögat! Vissa folk är barbarer! Då hör de inte hemma här! Tyvärr rimmar detta med SD:s politik, men ni som läser mig vet att jag inte har den hemvisten. Jag värnar bara om de mänskliga rättigheterna och inom dessa ryms värnandet av flickors kön.

Polisen är pigg på att sätta samman grupper för bekämpande av i pressen för tillfället uppmärksammade brott. Polisen är ju mediakänslig, vilket knappast gagnar den brottsbekämpande verksamhet den är satt att utföra. Och just därför är intresset för dessa brott helt obefintligt. Det är hög tid att polisen tar sitt uppdrag på professionellt ansvar!

Om en hel skolklass kan vara stympad så inser jag att detta är oerhört utbrett utan att rättsväsendet tar problematiken på allvar!

Till sist kan jag också tycka att så länge inte FI, Feministiskt Initiativ, ställer denna fråga högst på sin dagordning så har de föga existensberättigande i Svensk politik. Mig veterligt har FI aldrig ens berört frågan. För dem är det en ickefråga!

Könsstympning 2

9 tankar om “Sverige är ett flathetens land

 1. Pingback: Krafttag mot könsstympning – eaqhan

 2. Pingback: Uppförsbacke i integrationsfrågan – eaqhan

 3. Precis så är det! Du satte fingret på kärnfrågan.

  Eftersom Sveriges regering mesar och daltar med förövarna så får bara SD mer att mala på sin kvarn – och folk i allmänhet verkar inte se helheten.

  Gilla

 4. Naturligtvis är det oerhört svårt att kolla om det handlar om så små barn. Men när föräldrarna återkommer från det forna hemlandet med barnet och det visar tecken på såna övergrepp så har föräldrarna ingen rätt att längre kalla sej förälder. Anser jag. Man bör inte ta med sej skiten man flyr ifrån (förtryck, krig etc). Här ska man få en fristad från kulturellt och religiöst tvång – men då har vi ”lagen om religionsfrihet” som blir övertydlig…vad gör man? Detta är ett svårt ämne.

  Könsstympning är kulturellt och har inte med religion att göra. Den ”egyptiska varianten” är allra värst. För enligt Gud eller Allah så har denna inte gjort något misstag när de skapade kvinnan med sexuella känslor… Det är enbart ett kulturellt sätt att hålla kvinnan i underläge , som en slav utan rättigheter och har senare införlivats med vissa religiösa komponenter.

  I dessa länder detta utförs så är det kvinnorna som är samhällsbärarna. Männen pysslar mest med att ‘fjädra sej’ på olika sätt.

  Gilla

 5. Hot om utvisning ifall man gjort detta mot sina barn är vettigt, även om det liknar SD-snacket. Men skillnaden mellan oss är att SD bla. har en fientlig människosyn mot alla som inte ser ut som de själva. Egentligen tror jag inte de har så stor sympati för just flickorna. Men de ser detta som ett bra anledning att kasta ut dessa personer. Och det hjälper ju inte flickorna…

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Håller med i allt!

   Konstaterade att Rapport 18:00 var så flata att de visade fyra flickor bakifrån, men högst en såg ut som om hon kom ett sådant land där detta förekommer! En, kanske två och möjligen tre av dem var alla européer. En var säkert svensk! Det sänder fel signaler. Klart man ska peka ut de länder där detta är utbrett, inget annat.

   Alla flickor i riskgruppen anser jag ska gynundersökas i skolan och givetvis de som kommer hit. Om de som nyanlända redan är stympade ska vi givetvis inte stoppa dem, men de som blir det här i vårt land ska man givetvis vidta utvisning av föräldrarna. Jag tror det känns och en sådan åtgärd skulle få effekt.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

 6. Könsstympning sker även i Sverige, i lönndom eller att de unga flickorna reser på ‘semester’ till sitt gamla hemland där de både blir könsstympade och bortgifta.

  Det är för jävligt att ha samma åsikt som SD i den frågan, men så är det och Sverige är, som du skriver, så mesigt i lagstiftningen att man blir matt…

  Men dessa unga flickor måste våga vägra att ö.h.t åka till sitt gamla hemland. De VET vad som väntar. Men de måste få vettig support från Sverige för att våga vägra.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Ofta är flickorna så små att de nog inte vet vad som väntar dem. Och, handen på hjärtat, skulle du kunna sätta dig uppemot starka viljor från dina föräldrar när du bara var 5-6 år?

   Mig veterligt har det bara avkunnats två domar avseende könsstympning i Sverige, men nu framkommer det hur vanligt detta brott faktiskt är. Dags att ta problemet på allvar och utmäta kännbara straff och därefter utvisning på livstid. Det borde fungera.

   Man behöver inte skämmas för att man i vissa frågor håller med SD. Till exempel vill de ju att Sverige lämnar EU och det är bra. Men att stödja deras politik bara för att enstaka idéer är bra är fullständigt horribelt. Man måste se till hela deras politik och den förskräcker.

   Adolf Hitler var faktiskt en stor djurvän och bland de första lagar han såg till att stifta var en djurskyddslag, Tysklands allra första!
   Så bara för att person är en vidrig folkmördare och har en en avskyvärd politisk och etiskt snedvriden uppfattning så betyder det inte att allt är fel ens när det gäller honom. Men bara för hans djurvänlighet kan man ju inte köpa hans övriga politik, så klart. Den måste man självklart både ta avstånd ifrån och fördöma å det starkaste.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s