Zionism och censur


Förtryck räds öppenhet

 

Tydligt syntes det i Nazityskland

Och lika tydligt syns det i Israel. Och det är ingen tillfällighet. Nazismen och zionismen har mycket gemensamt. Herrefolk eller Guds utvalda, jag ser ingen skillnad.

Rasism som del i den nazistiska idévärlden och rasism i den zionistiska, är det skillnad? Rasism är lika vidrig var den än förekommer.

Lebensraum och bosättningar är utslag av samma filosofi!

Ockupation är ockupation oavsett vem som ockuperar och vilka som ockuperas.

Ska man klandra tyskarna eller det nazistiska partiet? Ska man klandra judarna eller deras zionistiska partier?

Israel 1

Har folken ett ansvar eller inte?

Fundera på det!

Censur förekom som bekant i Nazityskland. Censur förekommer i Israel. Censur förekommer även i Sverige och säg i vilket land det inte förkommer!

Och när Nils Gunver skriver om Israel blir det censurerat. Kan det vara zionismens mäktiga hand som har ett finger med i spelet?

Fundera på det!

Sionist-censur

Zionism är en politisk riktning och semiter är ett folk och det är samma skillnad som att nazism är en politisk riktning och tyskar är ett folk. En del har svårt att hålla isär dessa ting.

Men en sak kommer man aldrig ifrån. Majoriteten av tyskarna var under en tid för den nazistiska politiken och en majoritet av israelerna är för den zionistiska politiken. Det är två olika folk, men nästan samma politik!

 

 

6 tankar om “Zionism och censur

 1. Pingback: När sionisterna förnekar historien | eaqhan

 2. Jag fick en kommentar. Den vill jag inte godkänna. Det är så tröttsamt med folk som inget vet om kommunism.
  Och det är ännu värre med folkmordsstödjare som till exempel rasistiska och fascistiska sionister.
  ——-
  Men hans kommentar ska han få publicerad i alla fall. Här kommer den:

  Av G.Skov till Zionism och censur # [Väntande]
  Glömde ni Kommunismen eller var det med flit, mördade sitt eget folk… arbetare skickades till Gulag och dog…jämför ni det …

  Författaren:
  IP: 79.142.211.244, privat-4f8ed3f4.gavlenet.com
  E-post: guntherskov@swipnet.se
  URL:
  Whois: http://whois.arin.net/rest/ip/79.142.211.244
  ——-
  Och här är mitt svar:

  Kommunismen?
  Var har det funnits kommunism?

  /Skvitt

  Gilla

 3. Bra kommentar av Martin, tycker jag,.
  Jag har länge varit förbannad på¨daltandet med judarna i nutid. Visst, de hade ett helvete under 30- och 40-talet. Men det hade många andra också, som gasades ihjäl tillsammans med dem: bl.a en massa romer, handikappade och andra som inte passade den nazistiska ideologin.

  Men nu gör de ju samma sak själva, som det de blivit utsatta för! Det är som att hela världen måste axla oket av judeförföljelsen. Varför har då inte romerna fått ett eget land? Varför fortsätter förföljelserna av dem?

  Att utropa staten Israel var FN:s största misstag någonsin. Innan dess, i landet Palestina som det alltid har hetat fram tills 1948, levde folk av olika religioner sida vid sida. Sen brakade det loss! Att Ijudarna ”fick” ett land, där det redan bodde folk, tycks vara underordnat vanligt sunt förnuft – och nu ser vi resultatet.

  Sionismen är rasistisk, men man får inte glömma att det finns även kristna judar och dessutom en stor grupp israeler som vill ha fred med palestinierna, som är emot bosättningarna – palestinierna håller på att sakta utplånas.

  Hela Israel-grejen är en av de största orsakerna till spänningarna i Mellanöstern. De sitter där med en super-arsenal av vapen, riktade mot alla håll, omgivna av ‘fiender’ de själva skapat och är orsaken till. De tycks ha rätt att göra vad fan de vill.

  De tror de är ett av Gud utvalt folk och bara de ‘kommer till himlen’ och alla andra människor på jorden hamnar i Helvetet när de dör.

  Skulle kunna skriva en hel avhandling i ämnet…

  Kao

  Gilla

  • Tack!
   Jag håller med dig.
   Tilläggas kan att judarna har utsatts för förföljelser i tusen år. Kanske de borde börja fundera på om de har någon egen del i det.
   Och medan romerna sitter med sina pappersmuggar och tigger om en sikin så sitter judarna med sina feta bankkonton, tidningsredaktioner, aktieposter, styrelseposter och diamanter. Förtryck lönar sig, men skapar vissa spänningar.

   Jag skulle också kunna skriva en hel avhandling om dem, men då kommer väl Mossad och mördar mig.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

 4. Jag betraktar alla monokulturnationalister som nazister. Folk vill göra skillnad mellan fascister, nazister, SD, islamister och sionister. Men de är samma andas barn, det är bara att se på vad som var i ropet när nationalismen/sionismen uppfanns, de kom alla ur samma grumliga nationalistiska tänkande, ett tänkande mycket starkt färgat av rasism och vantolkningar av den nya evolutionsläran, och det fanns många vantolkningar på den tiden. De är nazister hela bunten.

  Att hålla på att försöka differentiera dem beroende på ytliga skillnader som vilken grupp de gör till syndabock, vilken lögn de använder för att ta sig till makten, vilka de gör till herrefolk och vilka de ger en rätt till en landmassa är bara hårklyveri för att blanda bort korten. Ett försök att göra fascismen lite finare och sionismen ännu lite finare. Men vi vet vad konsekvensen av monokulturnationalism är, vi har sett det mer än en gång.

  Islamisterna är lite efter, islamismen uppfanns inte i slutet av 1800-talet början av 1900-talet. Den uppfanns nu, det är den muslimska världen som uppfann monokulturnationalismen, det är den muslimska världens nazism. De reproducerar nazismen i ny tappning. Det har man vetat från början, det var inte för inte som Bush åberopade folkfront emot islamismen (som USA sedan brutit gång på gång på gång.

  Nazister är aldrig annat än redskap, de var det förr och de är det nu. Islamisterna är bara ett redskap för eliten, sionisterna är bara redskap för eliten, sverigedemokrater är bara redskap för eliten, osv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s