Nej, han är inte död!


Hitler, alltså

 

Han lever i högsta välmåga

Han lever genom dagens ärkehöger. Han lever bland annat genom Svenskarnas parti.

1933

Det året installerades Adolf Hitler som rikskansler. Han inledde genast en klappjakt på sina motståndare. Med hjälp av hundratusentals våldsbejakande sympatisörer och partimedlemmar från bland annat SA föll den späda Tyska demokratin offer för en brutal kampanj iscensatt av Hitler. De första offren var kommunisterna. Därefter var det Socialdemokraternas tur. Fackföreningsledare och alla som var emot honom kastades i fängelse och koncentrationsläger. Inom ett år hade allt motstånd besegrats och demokratin var lagd i spillror. Kvar fanns bara en brutal och hänsynslös diktatur, tillkommen med demokratiska medel.

Har vi glömt detta?

Ja men vi lever ju en demokrati! Då kan vi ju inte förbjuda politiska partier!

Nu har vi ETT facit. Ska vi behöva TVÅ?

Ja, eller nej?

Svarar du nej, då måste du också kräva att nazisterna förbjuds verka i Sverige. Då måste Svenskarnas parti förbjudas, för skulle de komma till makten kommer de att förbjuda alla våra partier, precis som Hitler gjorde.

Dom kommer aldrig till makten!

Det trodde man inte i Tyskland heller om NSDAP! Det är dags att lära av historien! Det har Svenskarnas parti redan gjort. Och Sverigedemokraterna. De kör på med samma strategi som Hitler hade och det måste vi inse innan det är för sent.

Fyra av tio riksdagskandidater från Svenskarnas parti är dömda för olika sorters brott och det är inget att förvånas över. Det handlar om allt ifrån grov misshandel och vapenbrott till hets mot folkgrupp och stöld. Det skriver AFTONBLADET. Det är den del i deras strategi, influerad av förebilden som Hitlers parti står för och bara en merit inom partiet!

SVP-Hitler

För 46 år sedan talade Olof Palme från ett lastbilsflak i Almedalen. Det blev upptakten till almedalsveckan som numera är åtta dagar lång och den drogs igång i söndags, den 29 juni 2014 i Visby. Det var inga smygrasistiska Sverigedemokrater som inledde denna politikervecka, utan det var de tvättäkta nazisterna i Svenskarnas parti som smygstartade evenemanget redan på lördagen. Och även Gud är förbannad, som pershuvud skriver.

Det var inte många som var intresserade av nazistledare Stefan Jacobssons tal. ”Mångdubbelt fler visade sin avsky för de sjuka ideal som nazisterna står för.” / Sven tycker. Men till att börja med var det inte heller så många som imponerades av Hitler. Man bör tänka på det innan det är för sent. Och en myndighet som verkligen bör tänka efter är polisen. ”Vi demonstrerar mot fascisterna och nazisterna, säger Dror Feiler (V), som var en av fem som greps och fördes bort av polis efter halva talet.” /AFTONBLADET. Men från det hållet har demokratin aldrig haft något att hämta. Även det kan vi lära av historien.

Polisens kompisar

Över allt i Europa är nazisterna på frammarsch. I Ungern och i Ukraina har de redan bildat regering! Och en man som Carl Bildt gör allt för att stödja dem. Särskilt i Ukraina där ju framför allt, men inte bara där, folket i östra delen är vettskrämda efter statskuppen som Bildt hyllar! Kan man då tro att han, Carl, har något emot Svenskarnas Parti eller Sverigedemokraterna? Eller finns det en chans att Carl Bildts parti och hans regerings medpartier vill förbjuda nazistiska partier, såsom Svenskarnas Parti, Svenska Motstånds Rörelsen och även smygnazistiska Sverigedemokraterna medan tid är. Knappast! Inte ens från Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet kan jag höra sådana tongångar.

Det är en skrämmande tid. Alliansens partier är samma sorts partier som beredde vägen för Hitler och ideologin har inte förändrats sedan dess. Vem ska förhindra att historien upprepas?


 

Om du gillade inlägget så gillar du säkert också dessa inlägg: 

Tack! Då fick vi klara besked!

Huvudlöst

Första maj i bild

Ukrainska folkets röst

När man inte glömmer

Jönköping tar tillbaka staden

Slakten i Odessa

En dålig norgehistoria

Världsordning

Konungen är vår statschef

Kom inte hit Åkesson!

Returpost

Borde de inte heta Sverigefascisterna

Naiv eller medvetet enögd

En hel film på nätet

Nazismen på frammarsch

Mode-demokraterna

De har hamnat snett

Vi älskar er!

Varför är vi rädda för ryssen?

Fred Åkerström

Bild

En sten i handen på den starke

När inte lögner fungerar längre

I dag är en dag

Introduktionskurs för rasister

Zionism och censur

Retorik

Rädda mig, rädda mig!

Ursäkta en liten fråga

Tillgänglig till sön 21 dec

Negerbollens problematik

14 tankar om “Nej, han är inte död!

 1. Ville bara ge ett boktips på samma tema, ”Han är tillbaka” av Timur Vermes. En bok som är komisk och skrämmande på en och samma gång…
  Fridens liljor

  Gilla

 2. Vad ska jag göra? Jag har en mycket fräck politisk/satirisk teckningside’ som kanske skulle rendera mej åtal – men jag är i så fall beredd att ta det.

  Problemen är:
  1) Jag är ingen tecknare/konstnär men det går nog bra ändå 😉
  2) Hur ska jag förverkliga ide’n så teckningen hamnar i ett inlägg, då jag har en uråldrig mobil som det inte går att överföra bilder till arkivet från?

  Du tycker nog jag är hopplös igen, men ska jag fota teckningen med mobilen och sen skicka den som mail till mej själv och på så vis få in den bland ‘mina bilder’?

  Nej, jag skämtar inte.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Nu fattar jag inte hur du menar. Har du bilden i mobilen eller är den på papper eller vadå?

   Finns den på papper så kan du ju skanna in den om du har skanner, annars går det ju att fota den och föra över den till datorn.

   Har du webbkamera kan du ju plåta med den. Alla moderna laptop har webbkamera.

   Har du väl fått in bilden i datorn kan du göra vissa justeringar i ett bildbehandlingsprogram.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Nu kommer ju ‘minoritetsklassen’ (nyliberalerna av alla partier) att direkt använda ett förbud mot högergrupper till att förbjuda vänstergrupper, eftersom det är därifrån som hotet mot dess makt kommer. Lär av hur ‘Forum för levande historia’ bildades för att upplysa om nazismen, men blixtsnabbt ändrades till något annat.

    Gilla

    • Jo, men det är fortfarande borgarklassens propaganda och vrångbild till världsbild som pådyvlas oss. Därför måste man ge svar på tal.

     En sak kan aldrig borgarklassen snacka bort. Det är att den är i minoritet, men sitter vid makten.
     Den försöker snacka bort klassbegreppet genom att tala om underklass, medelklass och överklass relaterat till inkomstnivåer. Men att tala om klasser relaterade till ägande av produktionsmedel och säljande av arbetskraft vill de inte göra för då blottläggs hela den struktur som håller dem under armarna. Och än i dag efter 150 år är det ingen borgare som har försökt att skjuta mervärdesteorin i sank. Den står ännu oemotsagd därför att den går inte att avvisa.

     Och så länge vi relaterar ordet demokrati till dess ordagranna betydelse, folkvälde, kan ingen förneka att demokrati bara är förenligt med ett klasslöst samhälle. Ingen kan heller förneka att enbart kommunister talar om det klasslösa samhället som själva målet med politiken.

     /Skvitt

     Gilla

  • Förbjud dem säger jag. Försök till mord på demokratin borde bestraffas hårdare än vanliga mord.
   Med mord på demokratin följer också oftast folkmord. Det är ett ytterligare skäl att ha livstid i straffskalan.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

 3. Här har du lite att bita i:

  = Vissa parafilier i högform, kannibalism. Av både offret och gärningsmannen. Att äta och ätas. Undrar om du skulle orka se detta ;-)?

  Ja, jag har väl lite udda intressen, men människans mörkaste djup intresserar mej.

  Kommenterar ditt inlägg lite senare.

  Kram
  Kao

  Gilla

 4. Jag har skrivit det förut och kommer troligen att skriva det igen.
  Demokratins akilleshäl är att det är oerhört svårt att försvara sig mot odemokratiska krafter demokratiskt.
  Nu har jag inte så mycket mot om man kunde förbjuda vissa partier typ ”Svenskarnas parti ”, ser dock inte att SD har nått den nivån än.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s