Vem ska bort?


Polisen

I vart fall dess rätt att fatta politiska beslut

Ja, så klart!

De beslut de fattar när det handlar om politik och samhällsfrågor går alltid i fascismens tecken!

Alltid när folk demonstrerar mot politiska beslut, avvisningar, pälsdjursuppfödning, skogsavverkning, gruvbolag och så vidare, då är polisen där och stoppar demonstrationerna och avvisar folk. Och på samma sätt är det när nazister och smygnazister demonstrerar. Då avvisas de demokratiska krafterna:

Vem ska bort B

Nazister får demonstrera på första maj! Nazister får manifestera i Almedalen! Det är politisk beslut bakom tillstånden. Och det är politiska beslut att gripa dem som protesterar och försöker slå vakt om demokratin!

Polisen är fascistisk till sin natur. Den har alltid varit det!”

”När jag växte upp på Gotland på 90-talet och var aktiv i en antirasistisk organisation ordnade vi antirasistiska samlingar i Almedalen varje år, dagen innan politikerveckan. Det var en bra dag, medierna var redan på plats och vårt lokala engagemang kunde få nationell spridning. De få nazister som fanns på ön då triggade oss och några av dem brukade alltid stå och blänga på oss en bit bort. Idag var det ombytta roller. Jag och ett hundratal andra stod och blängde på det nazistiska parti som fått tillåtelse att tala i Almedalen. Bara att se deras flaggor och symboler på demokratins stora scen gjorde ont. Att höra Stefan Jacobsson säga att det var hedrande att få inleda Almedalsveckan, om än inofficiellt.” Läs mer.

Polisens kompisar

”I Sverige tillåter polisen att nazister marscherar längs gatorna i raka led och med gamla SS-symboler. Trots att hets mot folkgrupp är ett brott med fängelse i straffskalan ingriper man inte längre. Hur blev det så här? //Sverigedemokraterna har sina rötter i efterkrigstidens svenska nazism. I dag utgör de extremhögerns putsade yta.

Ibland spricker fasaden, som när SD:s hatsajter hotat och förföljt människor eller när ledande sverigedemokrater sprang runt med metallrör i Stockholms innerstad. Men i allt väsentligt har medierna slutat kalla en spade för en spade. SD håller på att normaliseras i samtalet. Detta är Jimmie Åkessons verkliga framgång.” / Anders Lindberg AFTONBLADET Ledare

 

Fler länkar finns i detta inlägg: Nej, han är inte död!

 

 

 

7 tankar om “Vem ska bort?

 1. Pingback: POLISEN – en tvivelaktig kår – eaqhan

 2. Jomen, så är det ju att tjôtet om ”yttrandefrihet och demokrati” missbrukas av de bruna som ju inte alls är intresserade av demokratiska värderingar eller allas rätt till yttrandefrihet… Å att ”alla ska ha rätt att yttra sig i en demokrati” är ju bara skitsnack, eftersom vi ju numer befinner oss i en skuggdemokrati…

  Gilla

  • Som jag skrev i en annan kommentar: ”det är fortfarande borgarklassens propaganda och vrångbild till världsbild som pådyvlas oss. Därför måste man ge svar på tal.

   En sak kan aldrig borgarklassen snacka bort. Det är att den är i minoritet, men sitter vid makten.
   Den försöker snacka bort klassbegreppet genom att tala om underklass, medelklass och överklass relaterat till inkomstnivåer. Men att tala om klasser relaterade till ägande av produktionsmedel och säljande av arbetskraft vill de inte göra för då blottläggs hela den struktur som håller dem under armarna. Och än i dag efter 150 år är det ingen borgare som har försökt att skjuta mervärdesteorin i sank. Den står ännu oemotsagd därför att den går inte att avvisa.

   Och så länge vi relaterar ordet demokrati till dess ordagranna betydelse, folkvälde, kan ingen förneka att demokrati bara är förenligt med ett klasslöst samhälle. Ingen kan heller förneka att enbart kommunister talar om det klasslösa samhället som själva målet med politiken.”

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

 3. Nä. Hitler är inte död. Han har bara legat i dvala och har de senaste 20 åren dammats av och blivit alltmer aktiv i sina illgärningar. Precis som på 30-40-talet pekar han nu med hela handen på andra han vill skylla alla problem på: romer, tiggare, arbetslösa och vänsterfolk och några fler grupperingar.

  Listan kan göras lång på ‘odugliga’, parallellt med listan på ‘dugliga’ i högerns och fascismens ögon..

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Sant.

   Frågan är bara om han dog i Berlin. Många lyckades ju ta sig till Sydamerika. Borde han då inte ha haft störst chans att ordna det för sig?
   Bara en hypotes.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

 4. Polisen hjälper fascistiska krafter att få utöva sitt svineri – genom att tillåta detta. Annars hittar de alltid kryphål för förbud mot än det ena, än det andra. (T.ex tiggare och gatumusikanter eller demonstrationer för fred och antifascism)
  Märkligt? Nej, inte för mej. Men samtidigt gillar jag inte att man drar varje enskild polisman/kvinna över en kam. Även om ‘the bad guys’ är i majoritet.

  Kram
  Kao

  Gilla

  • I det här fallet betyder ”polisen” polismyndigheten. Vad enskild polis tycker är ju olika, men alla måste ju lyda, eller sparkas.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s