Censur


Man får inte skriva allt

 

eller vad som helst

Men man kan ju antyda, fall man får. Men inte ens det är så säkert. Censur finns ju.

Judarna o vem är han

Fast egentligen handlar det om politik, inte folk. Men visst kan man ju undra varför judarna alltid har varit förföljda, liksom man kan undra varför människor alltid har försökt att göra sig kvitt kackerlackor, löss och råttor.

Det finns mycket att fundera lite djupare på.

Allting är ju inte antingen svart eller vitt. Fast det är lätt att tänka så. För att bevisa att ingenting är antingen svart eller vitt kan jag ju ta Adolf Hitler som exempel. Är det någon jag verkligen tar avstånd från och på alla sätt fördömer så är det ju han. Ändå var han inte svart till 100%. Nej, han var djurvän! Han såg till att Tyskland fick sin första djurskyddslag direkt efter han hade tagit makten i Tyskland.

4 tankar om “Censur

  1. Vi får aldrig glömma att det finns en fredsrörelse i Israel – som verkligen VILL ha fred och att palestinierna ska få ha sitt land ifred. Men denna rörelses mål och inriktning pratar man aldrig om i media…..Det är bombhögern som talar, ty de skriker högst.

    Kram
    Kao

    Gilla

  2. Bodde granne med en Israel med alla tillbehör i höstas. Även han hade tvingats tillbringat 2 år i Israels arme med att förnedra icke Israeler. Och han hatade det! Vi pratade mycket om detta. Man kan ju undra varför Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tala perfekt amerikanska….?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s