Försämrad editor i WP


Varför?

 

Det var ju bra som det var!

Kanske jag byter portal. Den nya editorn är absolut inte användarvänlig. Och kom inte och säg att man vänjer sig, vilket man säkert gör. Men bättre än den förra är den verkligen inte. Och det är ju det som räknas, om det är bra eller inte.

Vad säger ni andra?

Trött på WP

Ett tips som funkar än så länge är att spara som utkast. Sen går man till ”Adminpanel” och till ”Alla inlägg” och till ”Utkast” och redigerar sitt utkast. Då dyker den gamla editorn upp igen! Kanonbra, men fan så krångligt! Skäms på er på WP! Ändra omedelbart tillbaka om ni vill ha kvar era bloggare!

Trött på WP 2

För er som inte använder WP: överst som det alltid har sett ut i redigeraren och underst som det ser ut nu. Vad tycks? Är det någon som INTE håller med om att det är försämrat?

Trött på WP 3

 

Bloggflytt?

Nya fotobloggens första inlägg

8 tankar om “Försämrad editor i WP

 1. Upptäckte detsamma. Men å andra sidan så använder jag ju min blogg mest till att skriva av mig på ibland och sedan raderar jag inläggen… har försökt radera hela bloggen massvis med ggr, men som jag sagt tidigare, det går inte.

  Jag har provat med egna domännamn också, men det är inte bättre. De som kan datorer tar sig in i systemen oavsett. Har fått flera bloggar hackade, o varför vet jag inte. Har ju bara haft alldagliga bloggar.

  Slutar nog skriva helt på min. Men det är kul att läsa andra. Vore trist om du slutade blogga Skvitt, jag delar inte allt du skriver alla ggr, men du är påläst och kunnig liksom några andra bloggare jag brukar kika in hos.

  Gilla

   • Bra att du inte slutar, men jag hoppas jag kan finna din blogg igen när/om du har hittat nåt nytt ställe. Det är så himla trist att det ska bli så här, men jag vet precis vad du menar. Jag har haft problem med några bloggar sedan 2005 då jag började blogga på msn. Därför har jag gett upp. Jag kan för lite om det tekniska.

    Gilla

    • Jo, självklart meddelar jag ju den nya hemvisten, om jag skulle flytta.
     Det där med det tekniska är ju inte så knepigt. Man får lära sig funktionerna i bloggen och det är ju bara det som finns som man kan använda sig av. Resten, om man saknar något, det får man leva utan eller hitta en bättre portal.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s