15 tankar om “Avdelningen för exotiska resmål

 1. Man ska inte glömma att de flesta som röstar på (M) är ekonomiskt besuttna och gör det för att få behålla sina privilegier. Övriga som röstar på dem måste vara aningslösa loosers. Har man inte begripit vad som hänt de senaste 8 åren är man antingen obildad, dum, korkad och/eller lurad. Många av de personer som röstade på (M) röstar nu på (SD). Valet kan bli en riktig rysare. Usch!

  Kram
  Kao

  Gilla

  • I första hand är det ju just de som du beskriver, men kan de utgöra ens 50% av de som röstar på dem.

   Om jag säger såhär: Jag har tjänat flera hundra tusen på deras politik. Men det är bara kortsiktigt. För särskilt som pensionär får jag betala slutnotan för den politiken. Så det vore väldigt korkat att rösta på dem bara för att jag just nu i dag vinner på deras politik.

   Jag tillhör de 15% som tjänar mest. Ändå blir jag en förlorare i slutänden. Hur många av deras röstande tror du då verkligen vinner på deras politik?

   Kan det vara så särskilt många? Och är det inte det, hur många har då röstat som loosers? En enkel överslagsberäkning leder till att den stora majoriteten M-röstande har gjort fel val även om de endast röstade med plånboken!

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s