Ska du rösta på SD?


Se då här!

 

Videon som visar hur partitoppen bär sig åt.

Nu!

Fråga dig hur de kan bära sig åt om de får än mer makt!

Det är givetvis inte det enda som är starkt komprometterande. Det finns mer, mycket mer. Men jag nöjer mig med att komplettera med denna film.

Varje normal människa måste ju ta avstånd från den här sortens politiska ageranden. Och varje normal människa inser nog att Olof Palmes ord är viktigare i dag än på mycket, mycket länge.

Sverigedemokraterna har, som väl de flesta vet, sina rötter i den svenska naziströrelsen, som videon här visar.

Det vill man förneka idag. Och driver man en så ultrahöger-betonad politik måste mycket förnekas och mycket måste man ljuga om. Annars förstår folk den sanna agendan bakom retoriken. Till exempel att jagas av invandrar-gäng i Sölvesborg när staden knappast hade några invandrare, så som Jimmie Åkesson sa i Debatt i SVT för inte så länge sedan, trots att det var han med flera som jagade de få invandrare som då fanns.

Andra lögner som kanske många har låtit sig luras av är att Sverigedemokraterna inte är rasister längre. Att de har infört nolltolerans mot hatbrott och att de inte i grund och botten fortfarande är nazister är andra lögner som många tror på. Och för att vinna fler röster säger de sig vilja förbättra vård och omsorg och förbättra för pensionärer.

Det är dags att genomskåda lögnerna!

 

En sak att tänka på

All högerpolitisk retorik är lögnaktig eftersom det bara är ett fåtal som gynnas av sådan politik. Deras röster räcker aldrig för att bilda regering. Därför måste även de som missgynnas rösta höger. Och det lyckas man med endast genom lögner. Det är därför Moderaterna ljuger så ofta. Det är därför kristdemokrater, folkpartister och centerpartister ljuger så ofta. Ja, till och med socialdemokraterna ljuger ofta. Men mest ljuger trots allt sverigedemokrater, tätt följda av moderaterna, ”Det nya arbetarpartiet”.

Ett fult knep och något som borde vara en uppenbar lögn är Moderaternas senaste utspel. Flyktingkrisen är alliansens syndabock för nödvändiga skattehöjningar”.

Bonusvideo

 

 

 

2 tankar om “Ska du rösta på SD?

  • Jag upptäckte att det som skulle ha varit en länk i slutet av inlägget inte var en länk, men det funkar ju ändå om man markerar och högerklickar och väljer ”Sök i Google …”. Men jag vet att alla inte vet om det.

   Nu fungerar dock länken som den ska. Inlägget blir ju lite bättre då 🙂

   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s