Masspsykos


Kao tar upp ämnet

 

Så Här Skapar Man Masspsykos

Det skriver hon och jag citerar inledningen: ”Det är lättare än man kanske kan tro, att skrämma  folk – t.ex en kollektiv enhet som ett samhälle. Tänker främst på 9/11-01 i New York.”

Kaos nya lya

Jag har en intressant länk här som varmt rekommenderas.

Jag har också en intressant video ur vilken jag har hämtat materialet till bilden nedan.

Vingen o huset 9-11

Givetvis visar jag ju även videon:

Från en annan video:

Vingen o huset 9-11 2

 

Det som skedde den elfte september 2001 var en attack som inte kan ha gått till så som den officiella versionen beskriver. Frågan är då varför amerikanska myndigheter ljuger!

Det starkaste beviset på att den officiella bilden är lögn är väl videon om WTC7. Den byggnaden kollapsade också. Dock utan att ha träffats av något plan. Istället är det uppenbart att den exploderar av en hel rad sprängladdningar. Och allra intressantast är att WTC7 tycks de officiella myndigheterna helst inte alls tala om när elfte september kommer på tal.

I slutet på ovanstående video ses Larry Silverstein. Det var han som ägde WTC-komplexet. Han har själv sagt att han besökte husen varenda dag sedan han hade tagit över dem. Men just denna dag, den elfte september 2001, var han hos läkaren! Det är bara en av alla märkliga ting som kan kopplas till detta datum.

28 tankar om “Masspsykos

 1. Pingback: CIA-dokument om sin tortyr – eaqhan

 2. Man hoppar inte i såna här lägen! Det tror jag inte en sekund på.
  Man kämpar på plats för att komma undan på annat sätt. Överlevnadsinstinkten är större än att ta sitt liv. Människan tänker inte så.

  Gilla

   • Nej. Man tänker inte rationellt i såna lägen. Man gör allt man kan för att överleva.

    Dessutom: fönstren i WTC gick inte öppna. Ska dessa personer slagit ut fönstren för att kunna fly elden genom självmord? Inte en chans att jag tror att det var så.

    Kram
    Kao

    Gilla

     • Förnuftsmässigt, kanske. Men inte känslomässigt och enligt amylgadan i hjärnan som tar över i såna här situationer.Vår äldsta del av hjärnan.

      I såna här situationer är det de mest primitiva delarna av hjärnan som styr. Förnuft existerar inte. Lika lite som att valmöjligheter finns .

      Det finns massor av exempel på såna situationer och vilken power det finns i urkrafterna.

      Man KAN INTE med förnuft bestämma någonting i en sån situation. Utom att undkomma faran.

      Kram
      Kao

      Gilla

       • Tror inte man tänker så i en sån situation. Det var därför jag nämnde reptilhjärnan. Jag skulle i så fall inte vilja falla från 300 meters höjd om jag kunde tänka rationellt. Och välja.

        Kram
        Kao.

        Gilla

        • Från en ännu primitivare del av min hjärna skulle jag påkallas uppmärksamhet. Den skulle säga mig: ”Det brinner snart i fläsket och det gör redan djävligt ont! Har du någon lösning illa kvickt?”
         Det hade fått mina högre intellektuella cerebrala vindlingar att utstöta ett ilsket: ”Skyll inte på mig!” och sen hade jag hoppat! 😉

         I fallet hade jag ropat: ”Fan, kom igen nu Kao! Den här grillfesten kommer du ändå aldrig att överleva!” 😀

         Kram!
         /Skvitt

         Gilla

          • Ja, eller hissen. Men de som hoppade kunde inte ta de vägarna så de stod inför valet att vara med på eller fly grillfesten. Och de flydde.

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

          • Hissen ska man ju aldrig ta om det ryker eller brinner…
           Det vet ju du!

           Tror inte på att det ens hoppade några från tornen.
           ! Det är en filmkuliss och det känns inte som att det har hänt. Alldeles för otroligt. Kolla närbilder på de som ‘hoppar’, så kommer du förstå varför jag har dessa tvivel…

           (PS. Intressant diskussion, detta 😉 ).

           Kram
           Kao

           Gilla

          • Nej, hissen ska man inte ta, det vet jag. Jag tror till och med att moderna hissar stängs av vid brandlarm och alltså inte KAN användas.
           Men jag skrev det ändå, därför att jag tänkte att OM de skulle fungera och OM trapporna inte är framkomliga, då skulle jag ju ta hissen i ett sådant läge som var i WTC 1 och 2.
           Fast det går ju fortare att hoppa, så klart 🙂

           Visst kan det vara så att inga hoppade. Allt kan vara fejk. Men folk omkom, det är jag övertygad om. Hoppen kan vara fejk däremot. Liksom kapningarna och flygkrascherna.

           Möjligen var de utpekade kaparna lurade att faktiskt kapa planen, men de trodde de skulle till Kalifornien. Och sedan tog man (CIA) över planen och fjärrstyrde dem.
           Men inte ens det är alldeles säkert. Kaparna kan vara påhittade. Ja, till och med planen!

           Ytterst märkligt är ju, om man får tro den officiella versionen, att man redan dagen efter attentaten hittade Muhammed Attas pass i ruinerna!

           Än märkligare är den video från ett amerikanskt TV-bolag som har en reporter som sitter med ryggen emot WTC och säger i direktsändning att WTC 7 också har fallit. Men i bakgrunden står det fortfarande intakt!
           Jag vet inte om den videon finns kvar på tuben. Du kanske själv har sett den.

           Det finns hur många frågetecken som helst i den officiella versionen. En konstig sak är att man fick så bråttom med röja upp i spillrorna och frakta bort alltsammans. Själva stålet forslades till en ö i närheten och sedan smältes det ned så fort man kunde.

           Varken förr eller senare har skyskrapor rasat samman pga brand och som sagt, 7:an träffades aldrig av något plan så vad exploderar i det huset? Och varför är lobbyn i ett av tornen skadad när kollisionen inträffade 80 våningar högre upp? Vad är det som folk berättar låter som explosioner i WTC 1 och 2? https://www.youtube.com/watch?v=2W1HlV9O65w

           Var är flygplansresterna i NY och Pentagon? Och är det inte märkligt att det var så få människor i WTC 1 och 2 och i Pentagon, samt så få passagerare på planen?

           Varför skrevs det in i kontraktet att WTC måste byggas upp igen ifall de skulle totalförstöras?

           Varför gjorde man optionsaffärer i en aldrig tidigare skådad skala med företag knutna till WTC och United Airlines och American Airlines veckan före attentaten, vilket gjorde många förmögna istället för att lida ekonomisk skada?

           Vad gjorde Pakistans chef för Pakistans underrättelsetjänst hos CIA veckan innan. Han har ju påstått att han gav Atta 100.000 dollar innan!

           Hur kom det sig att Atta och co hyrde bilar till flygplatserna istället för att ta taxi? FBI påstår ju att bilarna återfanns på P-platsen och var ett bevis för att det var de utpekade personerna som var kaparna!

           De hade dessutom börjat bråka och drog blickarna åt sig när de viftade med tjocka sedelbuntar helt öppet? Mer korkat än vad man kan förvänta sig av personer som tänker attackera ”amerikanska symboler”!

           Frågor, frågor, frågor. Men den officiella versionen undviker dessa frågor. Varför?

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

          • Terrorism i stor skala inleddes med 11 september 2001. Men hur kunde USA veta att ”nästa stora krig är kriget mot terrorismen”, som man ju sa strax efter Sovjetunionens fall 10 år innan attackerna?

           al-Qaida skapades av CIA. Alltså behövdes ingen kristallkula för att blicka in i framtiden!

           De terrorister som härjar i dag är finansierade av USA. Strategin går ut på att destabilisera Mellanöstern och Nordafrika och det har man lyckats väl med. Vinsterna är flera.

           Först och främst fick man bort Saddam Hussein och Muammar Gadaffi. Båda ville sluta att ta betalt för oljan i dollar och istället ta betalt i Euro. Det hade sänkt USA om fler följde efter.

           Amerikanska oljebolag har tagit över oljeutvinningen i Irak och Libyen. Och den inhemska oljan i USA har blivit lönsam att utvinna igen.

           USA har baser i Irak, vilket de inte hade på Saddams tid. Strax norr om Irak ligger oljerika länder och Ryssland är inte långt borta heller och kan nås från amerikanska baser i Irak.
           Faller även Bashar al-Assad kommer USA att få baser även där. Då kan man dra en pipeline från oljefälten i de forna Sovjetrepublikerna mellan Kaspiska och Svarta haven till Medelhavet och det passar USA perfekt.

           De terrorister som härjar där nu går helt enkelt USA:s ärende, fast det är bara deras ledning som vet om det. De andra tror att de utkämpar ett religiöst krig och inget annat.

           Och, icke att förglömma, vapenindustrin går för högtryck tack vare ”kriget mot terrorism”! Och stora delar av den amerikanska administrationen har aktier i vapenindustrin och i Carleyle Group, som är en bank specialiserad på investeringar i denna industri och har en avkastning på satsat kapital som inte har sin motsvarighet. Ju mer terrorism desto rikare blir alltså ledande personer i den amerikanska administrationen. Tjo farettitan!

           Kram!
           /Skvitt

           Gilla

         • Ansvariga myndigheter, Bush och andra politiker har aldrig gett någon förklaring om det som uppenbarligen hände. På alla obesvarade frågor. Många i USA tvivlar på flygplansteorin när de har kollat filmer på händelsen. Enligt uppgift (och videofilmat) briserar en bomb längst ner i lobbyn på WTC1….bara det är ju skumt.

          Han som ägde WTC-tornen (minns ej hans namn) hade tecknat en skyhög försäkring på tornen strax innan.

          Jag skulle kunna hålla på och dra upp hur många skumma händelser i och omkring hela grejen. Precis som du gör här.

          Bl.a har man inte hittat EN ENDA blodsdroppe från katastrofen!

          KRam
          Kao

          Gilla

          • …så att t.o.m en del av de annars så lättlurade amerikanerna begriper att någonting är fel. Men de får aldrig komma fram med sina teorier i media. De kallas för konspirationsteoretiker och avfärdas med en handviftning som mer eller mindre galna – eller som KOMMUNISTER!

           Kram
           Kao

           Gilla

          • Exakt!

           Alla som vill andra väl och skapa en bättre sjukvård och en mer jämlik politik ses som kommunister av vissa.

           Så fort man vill något gott för andra och talar om solidaritet är man visst automatiskt kommunist för vissa.

           Denna hjärntvätt har pågått i många år. Årtionden.

           Kram
           Kao

           Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s