SD lockar till både skratt och skräck


Allt som oftast ler jag

 

Allt som oftast blir de påkomna med att inget veta

Sympatisörerna är inte sällan helt väck och rabblar bara upp SD:s floskler utan att tänka närmare efter vad det betyder det de säger. Utan att tänka på att det ena inte går ihop med det andra. Utan att fundera över vad politiken egentligen står för, vart den strävar och vilka mål den har. Det är tragiskt. Det skrämmande och det är farligt. För det är de som lägger sin röst på partiet utan att veta att det har nära koppling till nazismen.

Men värre är det att Sverigedemokrater på ledande poster saknar allmänbildning.

SD bortgjord

Fredrik Bolte lät Sverigedemokraternas distriktsombudsman för Jönköpings län, Anne Karlsson, tralla med i den tyska nazimarschen Deutschland Erwache utan att begripa att det var tysk marschmusik. Det enda jag kan berömma henne för är att hon sannolikt inte brukar lyssna på sådan musik. Men ändå. Nog hör man väl om det är marsch. Då bör man bli lite skeptisk och fråga vad det är som spelas. I alla fall om man är politiskt aktiv och ska sjunga med i radions direktsändning. 

Politikens värld är mycket ful. Där förekommer det värsta tjuv och rackarspel. Då får man inte vara blåögd och godtrogen.

Jag tror faktiskt att Anne Karlsson innerst inne är en fin människa, men hon har lurats in i ett parti som bara utnyttjar henne och hon tror på vad ledarna säger utan att tänka något djupare efter hur det ligger till med vad politiken egentligen står för, vart den strävar och vilka mål den har.

JÖNKÖPING. Fredrik Boltes, 29, fick en lokal SD-politiker att sjunga till musik från en gammal nazistmarsch – inför 70 000 lyssnare.

När kuppen upptäcktes fick han sparken från jobbet på P4 Jönköping. Men själv är han mer än nöjd med sitt beslut.

– Jag kan inte stå bredvid och se på när historien upprepar sig. //Han fortsätter att förklara att beslutet baserades på hans egen moral och var hans egen gräns går.

– Anledningen till att jag gjorde detta, och det som är skrämmande, är att på precis samma sätt som N.S.D.A.P lyckades få folk att tro att allt var judarnas fel lyckas Sverigedemokraterna göra samma sak 2014. Det blir så solklart tydligt nu.” / GT

 Mycket hedervärt och en stor skam för P4 Jönköping.

Tidningen Resumé

SVT Smålandsnytt

2 tankar om “SD lockar till både skratt och skräck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s