Vad får vi för regering?


Oklart i nuläget

 

Många spekulerar

Men jag har ett tips. Moderaterna byter logga i sista sekunden men avslöjar inte varför.

Sen blir det kohandel och två nöt slår sina påsar ihop med de gamla vapenbröder som lyckas ta sig över 4%-spärren.

I så fall blir det en katastrof för Sverige och Sveriges redan hårt prövade arbetande, utanförskapstvingade och utförsäkrade folk. Men fortsatta mannadagar för företag och besuttna.

Nynya M

Jag  tror jag ska taktikrösta på FI. De stödjer ju en rödgrön politik. Men når de inte upp till 4% kommer deras röster att gå helt förlorade. V, Mp och S är ju redan garanterade sin plats i riksdagen. Så man får rösta smart.

Moderat valtaktik

6 tankar om “Vad får vi för regering?

    • Och slår vi ihjäl hela borgarklassen och dess kapitalister med yxor så behöver vi många yxor. Men yxorna är inga problem. Det finns kapitalister som gärna vill tjäna en hacka på att sälja yxorna till oss 🙂 !
     Det låter kanske komiskt, men sådana är kapitalisterna. Deras framfart ödelägger planeten, men vadå? Det ger klirr i kassan så länge den består!

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

  • Jo, jag är rädd för det.
   Faktiskt ska jag rösta i år. Jag har ju den uppfattningen att man inte ska ge sin legitimitet till borgarklassens parlamentarism eftersom den odemokratisk och endast syftar till att bevara. Men nu är det kris för vårt Sverige så jag omprövar mitt ställningstagande.
   Då tänker jag som så att FI kommer att få en hel del röster, men kanske det inte räcker ända fram. Då kommer nästan 4% att gå till spillo. Därför taktikröstar jag på dem. V kommer ju in ändå. Och vi kan få en rödgrön majoritet i så fall. Och det behövs. För jag vill inte ha SD som vågmästarparti. De stödjer ju M i nästan allt.

   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s