Nu vet jag hur de är, allesammans!


Men jag har blivit lite villrådig

 

Påverkad av Sverigedemokraterna och osäker på verkligheten 

Ja, det är väl meningen att man ska påverkas av valkampanjerna så att man röstar rätt nu i septembervalet.

Åkesson har rest land och rike runt och talat, men som oftast har folk inte lyssnat utan demonstrativt vänt honom ryggen. Jag tycker det är fel. Jag har lyssnat intensivt och följt honom i fotspåren från ort till ort och lyssnat för att försöka att förstå.  Så det är ju klart att jag har påverkats av hans fina tal. Och nu har jag förstått att man kan dra långtgående slutsatser om hur människor i olika grupper är utifrån något enstaka fall. Alla muslimer är på sitt sätt! Ja ni vet. Och alla svarta är på sitt sätt, som ni vet om ni har lyssnat på de som vet. Och alla romer är som de är! Ja ni vet!

Nu har jag förstått att alla moderater är ena djävla as som inte ens drar sig för att anklaga helt oskyldiga för att vara tjuvar. I alla fall om de är romer. Fast de är ju faktiskt oärliga hästhandlare och tjuvar! Det vet vi ju alla sedan hundratals år tillbaka. Så är det ju. För att inte tala om judarna! Fråga Hitler. Han visste! Och nu vet vi ju att precis så är också alla moderater! Moderna ”hästhandlare”, som till exempel Carl Bildt, och riktigt skrupelfria as. Särskilt de som kandiderar till Moderaternas provval. Så man kan ju undra hur de är som är etablerade moderater och fått ett slags godkännande. De måste ju vara fullkomligt samvetsbefriade psykopater enligt min teori som bygger på fakta. För så här ligger det till när jag lägger fakta på bordet.

För att kvala in i valet till (… eh, jag förstod inte riktigt, men det hade med Moderatpartiet i Göteborg att göra på något vis) fick en kvinna genomgå ett gesällprov. Vad man ska hitta på avgör man själv efter vad jag har erfarit från säker källa, det vill säga mina egna slutsatser, benfasta tro och fördomsfria övertygelse.

Någon brist på fantasi kan man inte anklaga kvinnan för. Upplägget var glasklart! Så här var det tänkt, det som skulle vara som en slags nollning:

Kvinnan som alltså för ett år sedan kandiderade för Moderaterna gjorde en polisanmälan mot en romsk man vid namn Krasto och som tiggde av förbipasserande som vanligt vid bron nära Bältespännarparken i Göteborg tidigt en eftermiddag. Och i polisens ögon gav hon ett trovärdigt och samlat intryck, när hon berättade för polisen att hon hade blivit av med 7 000 kronor, en iPad, kontokort och körkort, skriver GP. Hon berättade för polisen  att tiggaren tryckte en mugg i bröstet på henne. Det framgår inte om det var höger eller vänster. Sen drog han våldsamt i hennes väska och till slut lyckades hon dra sig loss och springa i väg.

Krasto greps för rånet. Och därmed kunde ju allt slutat lyckligt för vi vet ju hur romer är. Ja, alltså jag vet ju inte av egen erfarenhet, men det finns ju de som vet. Till exempel Sverigedemokrater och en del andra experter på romer.

Romen Krasto

Utredningen sköttes av en perverst nitisk blattelover till polis som ville se hennes kontoutdrag och därefter började ana oråd. Hon sa att hon tog ut sammanlagt 14 000 kronor och använde 7000 kronor till att betala hyran. Resten skulle hon shoppa för, men de pengarna tog tiggaren. Dock hade banken bara registrerat ett uttag på 7000 den dagen.

”Krasto var anhållen i två dagar, på den tredje dagen släpptes han. Han hade begärts häktad, men det blev ingen förhandling. I fredags var han åter en fri man och förundersökningen är nerlagd. Krasto är alltså inte längre misstänkt för brott.” skriver GP (länk som ovan).

Gunilla Lidbom Allander ”åtalas nu för falsklarm och falsk angivelse. Hon åtalas även för urkundsförfalskning. Enligt Göteborgs-Posten har kvinnan inte lämnat partiet”, skriver Svt nyheter. Men eftersom hon inte klarade nollningen så kanske hon utesluts, vad vet jag?

Nu har jag alltså gått i Sverigedemokraternas skola, skulle man kunna säga, efter att ha hört på dem och då vet jag att man ska dra vittgående slutsatser av enskilda händelser och kan därför konstatera att detta är ett mycket typiskt moderat beteende. Det är bara det att polisen har inte resurser att följa upp vad alla moderater gör. Därför är det sällan de åker fast. Mörkertalet är ofattbart stort!

Gunilla Linbom Allander (M) fb

Mer att läsa på metro.

Gunilla Linbom Allander (M) 2

I Sjöbo bor det bara Sverigedemokrater. Det vet ju alla. Och nu vet vi också hur de alla beter sig i Sjöbo. De är också uppfinningsrika och satsar på att kvalificera sig för höga poster i partiet. Det har jag ju förstått. Men det är ju korkat att försöka med snarlika anklagelser när de borde veta från fallet i Göteborg att poliser är blattediggers till och med i det rasistiska Skåne. Hela Skåne är rasistiskt, det vet vi ju. Ja, alltså inte rasistiskt egentligen. Det är bara att de vet bättre än oss andra hur andra människor än vi rättrasiska faktiskt är. De vet hur alla som inte är svenskar är. Så det är ju fel att säga rasister om dem, egentligen.

Så här gör man i Sjöbo och så här gör alla Sverigedemokrater. För man kan ju dra långtgående generella slutsatser från enskilda fall. Det har jag förstått när jag har lyssnat på Jimmie Åkesson. Och han är ju trots allt en aktad riksdagspolitiker, tillika partiledare.

”En man i Sjöbo stal en surfplatta från sin sons dagis och gav den till en tiggare, sen ringde han polisen och anmälde kvinnan för stöld, det misstänker polisen. Brottet ses som ett hatbrott.” / Svt Nyheter

Som ni kanske anar av bilden nedan var det genom pershuvud som jag fick reda på detta.

Anklgad rom 1Vill ni veta vad han skrev så klickar ni här.

Nu blir jag lite villrådig. 

Först får jag veta att moderater står för lag och ordning och så inser jag att de alltid är kriminella. Ja, för om en är det så är ju alla det. Det är rätt och riktigt att generalisera. Det har jag lärt mig av Sverigedemokraterna. Och därför vet jag att alla utlänningar är som de är och romer är inget undantag. Alla romer är ärliga människor, det har jag förstått genom Krasto.

Och alla Sjöbobor är alltså både tjuvar och kriminella hatbrottslingar.  Och eftersom de allesammans är Sverigedemokrater så börjar jag fundera på om inte alla Sverigedemokrater också är kriminella. Därför kan jag dra slutsatsen att 17-åringen i Borås måste vara Sverigedemokrat.  Han stal från en tiggare. Beviset för detta är ju att Sverigedemokrater döms så ofta för brott, trots att polisen har så små resurser att de bara hinner med att beta av toppen på isberget. Läs mer om det här.

Jo, jag blir villrådig. Ska jag tro på Sverigedemokrater. Alla är ju kriminella!

Ska jag verkligen rösta på dem, fast de vet hur allt ligger till och fast det är så lätt att veta det bara man förstår att generalisera? Hur ska jag göra? Är det någon som har ett råd?

15 tankar om “Nu vet jag hur de är, allesammans!

 1. Har läst det där förut – om tiggaren som anklagades för stöld. Det är så grisigt att man mår illa. Och inte heller har hon bett om ursäkt, utan fortsätter ändå att mala på.

  Om romerna inte får tigga, vad ska de då leva av? De får ju inga jobb. Ska de bli kriminella eller prostituera sej? Då får man väl höra DET. Helst ska de väl upphöra att existera, skulle jag tro att såna som M-häxan m.fl. tycker. 😦

  Kram
  Kao

  Gilla

 2. Det är klart att du passar där. Man ska ju inte leva i kollektiv precis. Alla har sitt, men man har också en gemenskap. Och med det menar jag att man äger det mesta gemensamt. Ingen privat arbetsplats, inga privata företag. Ingen privat skola, sjukvård och omsorg. Ingen som skor sig på andra. Inga kapitalister. Ingen utsugning. Bara gemenskap!

  Köp nu en kalasjnikov så sätter vi igång! 🙂

  Kram!
  /Skvitt

  Gilla

 3. Jag bara älskar dina inlägg och din ironi ;-P

  Nog fan vet jag hur jag VILL rösta, men eftersom saker har förändrats så drastiskt genom åren med partierna så har jag blivit så jäkla osäker på vilka som är höger och vilka som är vänster i det som både yttras och skrivs. Det är en blandning av dess nåde… blir ju helt loss i bollen av detta. Det jag såg på tv härrom dan var när partiledarna i studion skulle placera sina egna partisymboler på en tavla, alltifrån utefter på hur de såg på sig själva och andra. Bara det blev ett kaos av dess like. Fan, helt plötsligt vart sverigedemokraterna ett mittenparti… jag stängde av, häpnade över hur de placerade sig själva och andra i studion… blir bara matt.

  Jag får nog skriva ett inlägg av hur jag vill att det ska se ut… men samtidigt har jag själv agerat annorlunda. Det är så jäkla fel Skvitt…och hur fan ska jag kunna rösta på det jag står för i hjärtat, när jag agerat med raka motsatsen…?!
  Det är skam och skuldkänslor jag har, till övriga kollegor som verkligen stått upp för det rätta, men som arbetat på andra små åkerier. Sådana små åkerier man banne mej borde stötta över allt annat. Jag skäms som en hund och har ej varit solidarisk mot dem. Satan i gatan. Därför blir det inte många rader skrivna från mig. Jag har lagt mig platt. Inser ju hur osolidariskt jag betett mig mot de andra. De få åkerier som verkligen värnade om det jag förr brann för av hela mitt hjärta. ENADE VI STÅ! Så är det när man blundar för det man inom sig står för och låter sig svepas med i konkurranstänket. Som jag skrivit tidigare…det finns inget försvar. Jag VET vad jag gjort, och alla andra med. Jag har själv bidragit till att konkurransen ökat.

  Nu är jag väck från vägen, och det borde väl vara till belåtenhet för dem som jag drog om i mina nittio när de själva körde lagligt. Kan inte säga nog hur dingt det var, men som sagt… man får göra det som arbetsgivarna säger, och framför allt själva gör.

  …. Hur fan ska jag med gott samvete kunna välja en röd röstsedel när jag agerat som en blå-dåre själv.

  Blir bara matt vid tanken… spyr, får ångest. Jag är inte BLÅ i själ och hjärta!
  Du måste förstå..jag har själv sått ris åt egen rygg genom mitt agerande.

  Jag blev en SVARTFOT själv, en sådan som jag tidigare själv har föraktat för deras jävla lismande.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s