Städerskan


Sverigedemokraten

 

och nazisten

Ett toppnamn i SD.

Rashygien

 

”Sverigedemokraternas toppkandidat i valet till Halmstads kommunfullmäktige. // Hon kandiderar även för partiet till landstingsfullmäktige i Halland. Strandqvist satt 2012 i SDU:s styrelse i Halland. // Sverigedemokraternas vice ordförande i Halland Sara-Lena Bjälkö vägrar att kommentera att en topp-kandidat i hennes distrikt burit ett hakkors. // Inte heller Sverigedemokraternas gruppledare i Halmstad, Ronny Ledström, vill kommentera att toppnamnet i Halmstad burit en hakkorsarmbindel. // Expo Idag har förgäves sökt distriktsordförande i Halland Thord Brynielsson för en kommentar.”

Läs EXPO.

Rasbiologi i Sverigedemokraternas politik

SD-toppen hyllar nazisters insats i strid

Nazisterna som skapade Sverigedemokraterna

61 SD-kandidater kopplade till Nationaldemokraterna

På Internationella dagen mot rasism kräver Svenska FN-förbundet att regeringen inför ett förbud mot rasistiska organisationer – så som man har förbundit sig att göra.

3 tankar om “Städerskan

 1. Du milde! Vidrigt! SD-arnas svans (och ledare) upphör aldrig att förvåna och förskräcka. Jag fattar inte att någon enda vettig människa kan rösta på dem. Min granne överväger att göra det och hon är en vårdarbetare. Har försökt tala med henne, men hon framhärdar…

  Kao

  Gilla

 2. Ja Du…. Man blir mållös. Erik Hellsborn, styrelseledamot för SD Halland säger ”Det här är när Catharina var 18 år, och ungdomar gör spexiga och provokativa saker ibland”. Då blir man ännu mer mållös.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19480416.ab
  Tydligen är det ganska vanligt att SDU´s medlemmar tar fram en nazistbindel, super till och dammsuger en fredagskväll………
  En eloge till Expo som släpper detta en dryg vecka innan valet.
  Pershuvud kommer nog under nästa vecka enbart att handla om SD. Det finns som bekant lite att skriva om…….

  Gilla

  • När hon var 18! Jaha! Hur gammal är hon nu då? 18,5?
   Men ännu viktigare är ju frågan hur gammal hon är mentalt. 8? 8,5?

   Men sen är det ju så att man som 18-åring ofta har en klar politisk förankring som stämmer med ens eget psyke. I alla fall om man engagerar sig sig politiskt. Och man ändrar sig inte över tid om man har haft ett engagemang som ung.
   Jag tror det är så. Så är det för mig.

   Jag är kommunist och skulle dö som kommunist även om jag fick ärva miljoner. Min egen ekonomiska situation har aldrig någonsin påverkat min uppfattning. Fattig har jag aldrig varit och så bra som jag har det nu har jag aldrig haft det. Men inte fan blir jag borgarbracka för det. Inte ens sosse.
   Jag är och förblir genuin kommunist och det går det inte att ändra på. Och det finns faktiskt inget riktigt kommunistiskt parti i Sverige vare sig inom eller utom parlamentet. Och det är utom parlamentet kampen egentligen ska föras. Det är ju därför jag inte har röstat de senaste 30 åren (eller är det mer?).
   Men i år blir det av!
   Du läste ju hur jag tänker. Det jag skrev här: https://eaqhan.wordpress.com/2014/09/03/kvinnor-ar-alltid-flickor/

   Det är bra att du skriver om SD. Det kan inte bli för mycket. Men påverkar det? De som funderar på SD läser sällan något. Det är min uppfattning. De enda jag vet som tänker rösta på SD är några stycken som jag ibland stöter på och pratar med på krogen. De retar sig på att de är eller känner det som att de är i minoritet där de bor. Och de saknar resurser att flyta. Jag tror aldrig de har läst en bok och bara en av dem har dator och Internet. Men läser aldrig en blogg! Stön!
   Övriga jag känner skulle inte för en sekund överväga SD.

   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s