Hej då!


Och aldrig mera!

 

Det får vi ju innerligt hoppas!

Aldrig mer en regering som skinnar löntagarna, tack!

Här en liten tillbakablick med hjälp av Skvitts.

Glöm den!

Och en bild från den här bloggen är ju också bra som påminnelse om vad som har hänt.

ALLIANSLURAD

Stulet: 314 miljarder kronor!

Bästa regeringen pengar kan köpa

Mjölka

4 tankar om “Hej då!

 1. Hade jag vetat detta om utförsäljningen av Serafen så hade jag lånat 700.000kr och köpt den själv….och gjort ett mycket bra jobb i verksamheten. Men vi vanliga dödliga får aldrig veta sånt. Det är insiderinfo från klubbar och Illuminatu, ”Stora Sällskapet”, ”sällskapet” i Sthlm….och ”Bachelor Club” i GBGsom bara gäller de redan tidigare penningstinna och ofta adliga svinrika. När vi vanliga människor lyckas fånga upp info så är det redan för sent – och som vanligt rånar högdjuren oss. Det är märkligt att inte folk i allmänhet ser sambanden.

  ”Jag vill inte prata om politik”, är en vanlig ursäkt från s.k vanligt folk. Men ändå har de åsikter. Oftast fascistiska. Utan att ens begripa att de har det. Verkar det som. Att de själva kommer förlora stort på en sådan ordning.

  Att jag tycker att det verkar så beror bl.a på SD:s otroliga ökning i opinionsmätningarna och Alliansens mobilisering och rena lögner de hasplar ur sej..

  Men det är ju så borgerligheten vill ha det: proppar folk fulla med tityatatements så de inte ska se och reagera på verkligheten. Tron att det alltid finns någon annan som ser till att allt fungerar. *Puh*

  Samma sak sker ju på börsen, där det är skillnad mellan A- och B-aktier. Enbart i Sverige finns ett sånt börssystem! Vad jag vet.

  (Har skrivit massor om detta förut, men vet inte hur jag ska hitta inläggen igen. Men om jag hittar dem ska jag lägga in ett inlägg om det här).

  Ciao’
  Kao

  Gilla

  • Det är egentligen av historiska skäl socialdemokratins förbannade plikt att hela tiden avslöja, lyfta fram i ljuset, och kritisera allt detta. Men tvärt om så tiger de. Eller säger något i stil med att ”ja, alltså men, bara inte, det måste, vi kan acceptera om, man måste ju såvida …” Var fan är klasspolitiken och näven i bordet?

   Och banken, vad skulle den säga? ”Nix, inga pengar. Du har ju inte sysslat med sådant så risken är för hög. No money honey!”

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s