4 tankar om “Filmen

 1. Mycket bra. Har sett och läst mycket i denna fråga. Det är därför jag ofta skrivit om både ‘skådebröd för folket’, Bilderberggruppen och rena lögner vi blir serverade.

  Ska följa de andra delarna i serien.

  Rysslandsdelen i slutet av filmen ligger närmare sanningen än den amerikanska. I den senare visas falskspelet så öppet, att man måste vara en idiot för att inte se igenom lögnerna när de serveras så här glasklart. Alla lögnerna hänger ihop. USA:s enda ekonomiska chans är numera att låta vapenlobbyn härja fritt, starta krig samt lura och döva folk med tityatatements.

  Kanske är det därför jag gillar 60- och 70-talet så mycket – för då var i.a.f folk medvetna om vad som skedde.

  Kram
  Kao

  Gilla

 2. Människan styrs och låter sig styras och hjärntvättas. Och det har varit så i alla tider. Allting som sker kommer inte fram utan ”mörkas ner”. Vad tror du och anser om Bilderberggruppen, aka ”Hemliga Klubben” vilken sägs målmedvetet försöka att införa en helt ny världsordning? Har vi andra egentligen någonting över huvud taget att säga till om, eller är vi bara små viljelösa nickedockor som styrs av att stormakten ”rycker i trådarna”?

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

  http://www.frojdh.se/2013/04/21/rakade-lofven-precis-tjalla-pa-bilderberg/

  Kram!

  Gilla

  • Bilderberggruppen styr världens nationers olika regeringar och ser till att det mesta samordnas i kapitalisternas gemensamma intresse. Så värst ny världsordning är det alltså inte fråga om på det politiskt-ekonomiska planet, som är det som de ägnar sig åt att styra upp för storfinansens bästa.

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s