Detta är en politiker!


Ja, alltså bara en Sverigedemokrat

 

Men även de gör anspråk på sådana titlar

Men man kan ju undra om det inte borde vara en fjutt av krav på en politiker i Sverige. Och nog är det ändå det i de flesta fall. Men inte när det gäller Sverigedemokrater. Då duger vilken fjant, dönick och pucko som helst.

Jag tackar pershuvud för att han uppmärksammade mig på en av Sverigedemokraternas politiker. En man som nu sitter i Avestas kommunfullmäktige. Han heter Ola Sjökvist och ser mest ut som om han har rymt från svinstian. Inte i egenskap av galt. Svin är det inget fel på. Man kanske som dyngrakardräng. Ja vad vet jag? Vad vet jag? Vad vet jag om han duger till sådant?

SD Ola heilar

Det är säkert många som helt saknar vetskap om att Hitler faktiskt övade in sina gester mycket noggrant framför spegeln. Se infälld bild ovan!

När man ser Adolf den förskräcklige domdera inför folkmassorna är det alltså väl inövade gester och poser. En selfmade koreografi ligger alltså bakom.

Lille Ola är nog en av de få, vid sidan om Skvitt, som känner till ovanstående. Till synes har Ola-ponken tagit efter sin store idol. Men jag tror faktiskt Hitler var smartare och hade mera i huvudet än lille Ola. En sak som tyder på det är att Hitler gick å stad och sköt skallen av sig, något som lille Ola nog inte har vett på att göra. Och inte heller kommer han bli ihågkommen för eftervärlden.

Vid närmare granskning av Ola-ponkens selfie kan jag se att han poserar med en burk Bellman 6,0%. Det är en öl, om någon händelsevis inte visste.

Hitler var både nykterist och ickerökare. Jag tror inte Hitler skulle gilla lille Ola. Han hade svårt för mindre begåvade typer som bekant. Av det skälet borde lille Ola skaffa sig en annan förebild. Men det är ju klart, först krävs självinsikt. En sak som är oförenligt med självinsikt är storhetsvansinne. Därför ska vi nog helst inte störa Ola utan låta honom fortsätta att göra sig till åtlöje så länge han håller sig till toaletten dit skit som bekant ska förpassas.

13 tankar om “Detta är en politiker!

 1. Finns det inga invandrare att döda så kan man ju ta den som står näst på tur som icke önskvärd i nazzarnas och fascismens ideal. Man ska inte inbilla sej att det tar slut i den sortens politik, även om alla invandrare skulle försvinna. I värsta fall kan man ju döda sina egna polare. Det är bara att leta efter fel, då hittar man dem.

  Kolla detta:

  Gilla

 2. Fattar inte varför alla SD-are är så fula 😀
  Jag förstår att SD inte kunde få fram någon bättre, men han är å andra sidan partiets själlösa själ personifierad. SD fick alltså nästan 800.000 röster i valet. Vad jag fattar är det avskrapet av mänskligheten, men jag trodde inte de var såååå många.

  Kram
  Kao

  Gilla

 3. Pingback: Lika som bär…. | pershuvud

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s