Högerkrafter ljuger


Ju längre ut åt höger

 

dess mer är de tvungna att ljuga

Orsaken?

Annars får de inte gehör för sin politik eftersom det är så få gynnas av den. Vi ser det över allt. Bilden nedan är från USA, som synes. Läs i metro.

Rasistisk fake

I Sverige är det Svenskarnas Parti och liknade nazister och fascister som ljuger mest, tätt följt av Sverigedemokraterna. Men Alliansen är inte dåliga de heller.

Här ett rasistiskt exempel från Sverige, riktat mot romer.

Hatsajterna är SD:s huliganer

SD-topp bakom hatsajt

Viralgranskarnas varningslista

2 tankar om “Högerkrafter ljuger

 1. Jag tror, tyvärr, att det bara är en liten klick som är så aggressiva. Övriga som röstat på SD är bara okunniga om politiken. Vill inte bara kalla dem debila eller bara ovetande.

  De, liksom min trevliga granne som också röstade på SD, kan inte uttrycka sina åsikter eftersom de bara ”äter valfläsk” och går på myten om att invandringen är problemet i Sverige. De verkar inte begripa att det är högerkrafternas ideologier som sänker landet. Nu sedan åtta år.

  Precis som i 30-talets Tyskland skaffar man syndabockar som inte har ett dugg med rådande politik att göra. Det är just den förda politiken som ger problem för alla grupper och man sparkar nedåt och slickar uppåt. Fattar inte att folk inte ser och begriper detta.

  Kram
  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s