Fröken Esther


Det kom ett mail

 

Tänk så knepigt vissa har det

Som till exempel att överföra pengar och i desperation spammar ut mail i förhoppning om att någon ställer upp.

Frågan är bara åt vilket håll pengarna kommer att överföras. Den som tror att de förs över från fröken Ester lär bli grundlurad och kommer snart att upptäcka att pengarna gick åt det andra hållet.

Fröken Esther

Så här lyder mailet i sin helhet:

”Från Fröken Esther Desmond.

Hej Kära,

Hoppas detta mail möter dig väl, vänligen tillåta mig att presentera mig själv för er, jag är fröken Esther Desmond Dottern av den sena Mr och Mrs Michael Desmond från Elfenbenskusten. Som var en berömd kakao köpman baserad här i Abidjan den ekonomiska huvudstaden i Elfenbenskusten (Elfenbenskusten). Jag söker för din hjälp för att hjälpa mig att överföra summan av $ (7.500, 000.00USD) som jag ärvt från min sena far till ditt bankkonto.

Jag är villig att erbjuda dig 20% av det totala fond som ett sätt att ersättning efter överföringen för din tid och ansträngning. Alla nödvändiga dokument om denna fond är intakta. För mer information om denna fond och jag kommer lika skicka mina bilder så att du kommer att se och veta vem jag är.

Watling för ditt samarbete.
Tack och må Gud välsigna
Högaktningsfullt.
Esther Desmond.”

Den som vill veta mera om bedragare och psykopater kan ju klicka här.

8 tankar om “Fröken Esther

  1. Du milde, så korkat! Finns det verkligen folk som fortfarande går på bluffen med afrikabreven? Varför skulle nån som jag inte ens känner erbjuda mej en massa pengar? Vare sej det är banker eller privatpersoner…

    Kram
    Kao

    Gilla

Lämna en kommentar