Ebola


Afrika

 

och solidariteten

Nu är det verkligen hög tid att visa solidaritet med Afrika och mer där till. Någon gång ska vi väl börja betala tillbaka allt vi har stulit och stjäl allt jämt. Vi kan väl i vart fall sluta att stödja de korrupta ledarna som styr lite varstans på kontinenten. Det vore en bra början som inte kostar så mycket.

Ebola solidariet

5 tankar om “Ebola

 1. Du har rätt!
  Det slår mej att I-länderna bara gnäller om vilka EKONOMISKA problem som Ebola skapar för en själva, men knappt något om den oerhörda mänskliga katastrof sjukdomen orsakar.

  Kram
  Kao

  Gilla

   • Ja, det vet jag också. Läkemedelsföretagen vill inte ta fram det billigaste läkemedlet mot malaria, eftersom det inte genererar några stora stålar. Det är cynism på högsta nivå. 😦

    Kram
    Kao

    Gilla

    • Många läkemedel har blivit verkningslösa på grund av resistens. Och man använder faktiskt talidomid, som ju tillverkades en gång i tiden av Astra under varumärket Neurosedyn!
     Jag har inte hört talas om någon ny katastrof. Kanske för att man är noga med gravtester. Men frågan är väl om det verkligen inte förekommer ett enda fall nu längre.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

     • När Neurosedyn förbjöds här så fortsatte man sälja det bl.a i Indien under flera år. Förmodligen ville man sälja slut på lagren. Höjden av cynism.

      (En liknande situation skedde med amfetaminet efter 2a världskriget).

      Kram
      Kao

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s