Ulf Lundell


Badger’s drift

 

Vad är det?

Jo det är Ulf Lundells blogg.

Badger's drift

Han skrev vad han tycker om Sverigedemokraterna. då fick han så mycket skit från rasister, fascister, nazister och Sverigedemokrater att han stängde ned kommentarsfältet. Där ser man hur sådana dårar agerar.

”Som ni kanske har märkt så har jag blivit tvungen att helt stänga ner kommentatorsfältet nu. För många tarvligheter, hat, för många hot. Kanske borde skriva ut haten och hoten, kan ju bli en bok av det här, men jag tror jag låter bli, det är helt enkelt för deprimerande.

Jag tror jag får lägga allt det där åt sidan ett tag. Men gå in på DNs nätupplaga och läs Daniel Poohls artikel SD framme vid sitt mål – och nu sluter nazisterna upp, från igår 18 dec.” Det skriver Ulf i det sista inlägget till dags dato.

Tyvärr länkade han inte till Poohls artikel, men det gör jag, så klicka här.

Det finns tre saker att kritisera Ulf för när det gäller bloggande.

Det ena är att han borde skaffa sig en snygg header. Om han mailar mig så kan jag hjälpa honom med det om det mot förmodan skulle vara så att han inte känner någon annan som kan göra det.

Det andra är han ska länka.

Det tredje är att han ska fixa widgets i bloggen.

öppna lanndskap

Ulf Lundell hotar att stoppa ”Öppna landskap”

”I söndags började Ulf Lundell blogga. Han drog då i gång med full kraft och rasade mot SD:s partisekreterare Björn Söder för hans uttalanden kring att samer och judar inte är svenska.

Nu är musiklegendaren på bettet igen och går till en ny attack, denna gång mot Sverigedemokraternas Richard Jomshof.

‘Jag läser i bladet att Jomshof SD anser att jag är en ‘extremt dålig artist.’ Alltså extremt. Hur dålig är man då? Märkligt då att SD stal Öppna landskap och använde den på sin hemsida för några år sen’, skriver Lundell på sin blogg.” / EXPRESSEN.

Bra markering!

Tack Ulf!

10 tankar om “Ulf Lundell

 1. Hej igen Skvitt. Jag har inte klickat på dina länkar, jag har fått på mig en tänkarmössa som gör att jag inte orkar fokusera på vad som skrivs mer. Jag måste gå på vad jag vill. Sedan kan jag åter börja läsa nya bloggar.

  (Ps. Jag var nyfiken ändå och försökte klicka in mig på bloggen, men det fungerade inte. Nåväl. Jag kommer skriva min sista artikel idag på min blogg. Jag är så förbannat trött på att ständigt försöka tänka ut vad andra vill och bli styrd i deras ledband. För det är tyvärr så jag funkar i samhället bland folk. Jag är egentligen bara en halvfigur där ena sidan av mig försöker att anpassa mig till mänsklighetens ramar och normer. Den andra sidan av mig är den sk. ”vilda”, där jag gör det jag tycker är bäst. Dessa saker krockar många gånger och nu har jag helt lagt ner att bry mig om folk längre. Då menar jag inte människor i sin helhet för jag tycker om folk. Men jag styrs inte mer av dem. Jag går helt och hållet på mina egna åsikter numer. Och handen på hjärtat. Jag gillar inte våld och förtryck i någon form, och det är så vi är skapta. Jag lever mitt liv med min hund och där har jag funnit min harmoni. Vi talar samma språk. Han är lite vild precis som jag, så jag har börjat ta tag i lite regler och normer nu för att anpassa oss till övrig mänsklighet. Nåväl, Uffes musik har jag alltid gillat. För övrigt vet jag inte mer om honom än det hans dotter skrivit på sin blogg. Följde den en period och märkte att även hon varit medberoende precis som jag. Men jag förstår hennes dragning till den typ av män hon valt. En dotter söker nog omedvetet de drag hennes far hade?!

  Jag ska skriva ner mitt sista inlägg idag. Det är tankar från HÄR och NU. Inte bara en massa svammel från förr även om det naturligtvis kommer att tala om vad det var jag drogs till hos de män jag haft. Konsekvenser blir det alltid av sina val, men om det var rätt eller fel det vet jag inte längre. Jag skiter i allt numer och går bara min väg…

  Men vet du…jag gillar massor som du skrivit i din egen övertygelse…och ska jag vara riktigt ärlig så vet jag ingenting om folkgrupper, utan bedömer alltid individer. Jag är en outsider och jag kan inte hjälpa det.

  Kram.

  Gilla

   • Herregud skvitt, … (raderat på begäran / Skvitt) … Fattar du mitt dilemma …

    Snälla, radera denna kommentaren när du läst klart. … (raderat på begäran / Skvitt) … Kram på dig min vän.

    (Jag sparade lite av det du skrev i alla fall / Skvitt)

    Gilla

    • Ja, som du ser så raderade jag, men inte allt.

     När det kommer till dina svårigheter med att välja så borde det inte vara så svårt med tanke på hur du känner och tänker. Du vill ju ha ett samhälle som står upp för de svaga med hjärta, empati, solidaritet och värme. Då måste du rösta vänster. Det vill säga på V. Något annat alternativ finns inte.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s