Man kan väl i alla fall döda först …


innan man kremerar

 

Det gjorde ju nazisterna

Men det bryr sig inte de israeliska judarna om när de försöker utrota palestinierna!

”Att minnas förintelsen är givetvis viktigt men vad ska vi göra idag för att stoppa ett annat som pågår framför våra ögon för man kan ju inte säga att det är mycket som förändrats genom åren på denna front?” Det skriver Gabriel MW på facebook och delar ett inlägg av Birgitta Falk.

Vit fosfor 2

Det är ruskiga bilder (här publicerat med oskärpemask för känsliga betraktare) på människor som Israel utsatt för vit fosfor som Birgitta Falk har lagt upp på facebook där hon bland annat skriver: ”Användningen av vit fosfor på palestinska civila är en av de krigsförbrytelser som Israel har gjort sig skyldigt till, utan att FN har ingripit. Israel har många gånger bombat fosfor över Gazas tätbefolkade civila områden.

Skadorna av vit fosfor är mycket svåra att behandla, eftersom den brinnande fosforn äter sig in i kroppen och förstör all vävnad. Häller man vatten eller kastar jord på den så fortsätter det att brinna.

Effekterna av dessa fosforattacker i Gaza har dokumenterats av den prisbelönte palestinske fotografen Mohammed Omer.” 

Vit fosfor

DN skriver: ”Den vita fosforn, som är avsedd för att lägga ut rökridåer på slagfältet, har spritts av flygburna granater som sprängts över marknivå och spritt hundratals små bitar av fosforimpregnerad filt över stora områden. Fosforn börjar brinna vid kontakt med syre, och orsakar djupa brännsår om man får det på kroppen.

– Att upprepade gånger använda detta vapen i områden där civilbefolkning vistas är en krigsförbrytelse, konstaterar Donatella Rovera, Amnestys utredare i Israel och de ockuperade palestinska områdena.”

8 tankar om “Man kan väl i alla fall döda först …

 1. Pingback: Men där har han rätt! – eaqhan

 2. Pingback: När sionisterna förnekar historien | eaqhan

 3. Pingback: Utan vettiga proportioner | eaqhan

 4. Inte nog med att de israeliska judarna vill ta död på alla palestinier – det ska tydligen ske på de mest plågsamma sätten. ”Dubbeldöd”?

  Kram
  Kao

  Gilla

  • Svin är vad de är. Och i svaga stunder tycker jag det är synd att Hitler inte lyckades lösa judefrågan.
   Men i mer sansade stunder förstår ju jag att skilja på sionismen som politisk idé och judar som folk.

   Men jag kan konstatera att sionismen har starkt stöd bland all världens judar och få av judarna protesterar mot folkmordet på palestinerna. Få judar är alltså oskyldiga, men desto fler är skyldiga.
   Vad är det för fel på judar?
   Frågan är berättigad eftersom de blir så upprörda över vad som skedde för 70 år sedan och ställer upp nästan mangrant på liknade politik i dag!
   Fy fan!

   Kram!
   /Skvitt

   Gilla

   • Jag tycker det du skriver i början av din kommentar är obehaglig… och det står jag för. Har ju läst det du skrivit förut och gillar inte sånt snack!!!.

    Jag avskyr sionismen men har inte något emot enskilda judar för den sakens skull! Även om jag kan tycka att dessa välutbildade personer borde fatta bättre. Men hela tiden lever man på, och låter andra människor i hela världen, ta nåt slags kollektivt ansvar för det som hände för 70 år sen! Och det är helt sjukt. Vi har inte något kollektivt ansvar i världen för det som hände då. Inte heller för det som hände innan och efteråt. Den inställningen att vi skulle ha det är åt helvete fel! Men vi får aldrig glömma alla de personer som dött i krig de ej tagit del av, annat än att de levt och bott där amerikanska flyg massakrerat dem och deras byar. Varför uppmärksammas inte vietnamesiska och övriga asiaters lidanden – som orsakats av USA:s krigskåthet?
    Jag har varit i flera länder i sydostasien och när man dristar sej till att fråga om bombräderna där, så ser folk enormt ledsna ut. Men de går inte till verbala angrepp, vilket kan verka konstigt för oss västerlänningar.

    När får dessa personer en egen dag och en ursäkt? När får de ett liv, alla de som fortfarande lever med minor i skogen dit de går för att plocka ved, efter alla år? Inget land i världen har så många nedgrävda aktiva minor som t.ex Kambodja…

    Kao

    Kao

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s