Prins tillåts jaga hotade fåglar


Hotad och skyddad kragtrapp

 

Lovligt byte för saudisk prins

”Finns det någon löjligare anledning att döda ett djur? Om det är olagligt för pakistanier att döda dessa fåglar, varför ska arabiska shejker tillåtas göra det? frågar sig Naeem Sadiq, en miljöaktivist som kämpar för att jakten ska förbjudas.” Läs på natursidan.se.

Naturisdan-prins utrotar

Överklassen har alltid ansett sig ha rätt att göra vad som helst och har aldrig brytt sig om andra och andras rätt till liv och lem. Detta är bara ett exempel på det.

Det är rätt att göra uppror!

 

7 tankar om “Prins tillåts jaga hotade fåglar

 1. När ska det bli tillåtet för arbetarklassen att jaga arabiska prinsar och svenska storkapitalister med pil och båge? Jag förstår inte problemet – vi betalar ju med blod svett och tårar för deras svinerier.
  🙂

  Kao

  Gilla

 2. Överklassen har alltid tagit sej privilegier och skapat lagar åt sej själva. Här som där. För dem är det självklarheter att pengar och makt kan köpa allt – och de förstår inte ens varför folk klagar. Det ser de som avundsjuka. De ”förstår inte problemet”.

  Fy fasen!

  Kram
  Kao

  Gilla

  • En sjukvårdsdirektör i Västra Götaland fick en hiskelig lön samtidigt som sjuksköterskorna stred för bättre dito. När han intervjuades om saken menade han att hans lön inte hade någon betydelse för det gällde ju bara honom, alltså i sammanhanget rörde det sig inte om så mycket i den totala bugeten som om sjukskötersorna skulle få vad de begärde. Alltså, snacka om egotrippat.

   /Skvitt

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s