Nu är det helg


Och fredag

 

Ja, den trettonde till och med

Innerst inne måste jag erkänna att jag är lite skrockfull, faktiskt.

Men för att skingra tankarna på olycka lyssnar jag på lite musik.

12 tankar om “Nu är det helg

  1. Ser fram emot att någon gång få ta del av din syn på Det Okända och där kanske Gud har en given plats?
    (Men för mej tillhör inte En Högre Kraft det okända. Den är högst påtaglig i min vardag.)

    Kram
    Kao

    Gilla

        • Men å andra sidan, om du inte hade fötts den dagen kunde ju livet sett helt annorlunda ut. Någon hade till exempel kunnat fylla i sju rätt på Lotto och vunnit 50 miljoner, samt till råga på allt råkat skriva ditt namn på den. Och någon du träffade i ungdom hade kunnat blivit miljardär och plötsligt kom det ett brev att du fått ärva allt sammans.
          Och allt handlar ju inte om pengar. Du hade ju kunnat träffat den där verkliga drömprinsen och blivit riktigt lycklig och bortskämd. Ja, jag menar ju förstås att du hade kunnat haft den där riktiga superturen att få träffa mig! 😉 Flabbsan, flabbsa!

          Kram!
          /Skvitt

          Gilla

  2. Tack för musiken. Totta Näslund var återigen en person som dog alldeles för tidigt. Har sett honom live flera gånger.
    ———–
    Att du skulle vara skrockfull har jag svårt att begripa. Du som är ateist och inte tror på Gud eller något ‘övernaturligt annars 😉

    Själv går jag dock inte under stegar, som står resta mot en vägg. Det kan ju stå någon på stegen, som tappar ett verktyg i huvudet på mej. Så det är av ren självbevarelsedrift. F.ö är jag inte det minsta skrockfull.

    Kram
    Kao

    Gilla

Lämna en kommentar