1, 2 och 7 gånger igen


Eller snarare, WTC 1, 2 och 7

 

alltså den elfte september tjugohundraett

En sak är alldeles säker, den officiella versionen är falsk eftersom den inte kan förklara vad som verkligen hände. Och så länge myndigheterna inte rättar den officiella versionen så den stämmer med verkligheten så kommer en massa teorier att florera.

Det är en sak att bygga teorier (här är en teori som jag tycker är trovärdig, sprängfull med fakta) om vad som hände, varför och vilka som låg bakom och en annan sak att helt enkelt bara nöja sig med att peka på det vi vet.

OK, men detta är ju länge sedan. Kan man inte bara gå vidare?

Nej, inte så länge vi vet att USA:s myndigheter mörkar fakta!

Vad döljer de?

I dag står hela Mellanöstern i brand och regim efter regim har kollapsat på grund av det som hände i USA 2001. Vi får inte bara blunda för att alltsammans beror på USA:s inblandning med förevändningen att bekämpa terrorismen, en kamp som bara skapat enormt mycket mer terrorism än vad som fanns innan. Eller för att citera Wikipedia: ”Attacken räknas som det största terrorattentatet i världshistorien och ses som en av de mest betydelsefulla händelserna i modern tid vad gäller ekonomiska, sociala, politiska, kulturella och militära effekter i USA och många andra delar av världen. Som svar på attackerna startade USA det så kallade kriget mot terrorismen. USA:s kongress lät granska attackerna genom Kommissionen för terrorattackerna mot USA.”

Vad hände egentligen med WTC 7?

Jo den kollapsade den också. Om du händelsevis inte vet det så kan det bero på att det är något som nästan fullständigt har tigits ihjäl. Man talar helt enkelt inte om det. Frågan är varför. Vi fick ju veta hur många som omkom i WTC 1 och 2, i de kapade planen, samt hur många som omkom i Pentagon. Men hur många omkom i WTC 7? Den som vet är välkommen med en kommentar om det och gärna med en länk till källan.

Sålunda nämner inte ens Wikipedia (samma länk som ovan) några dödsoffer från WTC 7, vilket ju är anmärkningsvärt:

Dödsoffer

World Trade Center fattade omedelbart eld och rökfylldes, vilket gjorde att runt 200 människor slog sönder fönstren för att få luft och även hoppade eller föll ut från fönstren och krossades på hustaken och marken mer än hundra meter nedanför. Räddningspersonalen satte upp två ledningsplatser längst ner i vardera tornen. När man skulle kalla ut räddningspersonalen på grund av rasrisk fungerade inte kommunikationerna, vilket gjorde att många brandmän blev fast i tornen när de rasade. I södra tornet begav sig cirka 200 människor upp mot helikopterplattformen på taket, i hopp om att bli räddade den vägen. Enligt vissa källor var dörrarna till taken låsta. Ingen räddningshelikopter anlände dock då faran var för stor på grund av rökutvecklingen. Vad ingen av dessa människor visste var att trappuppgång A på den nordvästra sidan av södra tornet fortfarande var intakt. Endast 18 människor tog sig ut den vägen från eller ovanför kraschzonen. Totalt dog 2 762 av de cirka 17 400 människorna som befann sig i World Trade Center under attacken. Samtliga 265 flygplanspassagerare dog. Av det totala antalet döda var 343 brandmän och 60 poliser. Resterande 2 193 var civila. Dödssiffrorna kommer från kommissionens officiella rapport, de är dock inte helt säkra.

WTC 7 är byggnaden som många kritiker till den officiella versionen har skjutit in sig på eftersom den ju aldrig blev träffad av något plan, men också för att det finns bilder som visar att det förekom explosioner i byggnaden precis sekunderna innan den föll till marken i ett fritt fall. Lika anmärkningsvärt är att byggnaden totalkollapsade trots att det fanns två andra hus som så att säga fungerade som sköld mellan WTC 7 och de två tornen och de byggnaderna klarade sig bättre trots sina direkt utsatta positioner!

WTC 7 syddad position

Ytterligare en bild illustrerar detta. Observera att det går att klicka på bilden nedan för att se en större version av den.

WTC 7 syddad position 2Vaken.se skriver bland annat nedanstående:

”2. Kollapsen av Byggnad 7 nämndes inte i 9/11 kommissionens rapport om vad som skedde den 11:e september 2001. 571 sidor och inte ett ord om Byggnad 7.

3. Enligt en opinionsundersökning 2006, visste inte ens 43% av amerikanerna som tillfrågades om Byggnad 7.

5. 2300+ arkitekter och ingenjörer har skrivit under ett upprop där de kräver en ny utredning som ska besvara frågan om vad som verkligen hände med Byggnad 7. AE911Truth vill att den ska innehålla en fullständig utredning om eventuell användning av sprängämnen vid Byggnad 7.

7. Byggnad 7 inhyste flera underrättelse- och brottsbekämpande organ, och NYC Office of Emergency Management s Emergency Operations Center, mer känd som ”Giulianis Bunker”.”

Nedanstående video visar misstänkta explosioner i huskroppen. Det räcker att se de första 25 sekunderna.

Här är beviset på att WTC 7 sprängdes. Det föll fritt för att hela konstruktionen sprängdes och därför inte kunde förhindra ett FRITT fall, alltså jordaccelerationen på i runda siffror 9,81 m/s². Byggnaden hade utan sprängning aldrig fallit och om den ändå hade gjort det så hade den kollapsat LÅNGSAMMARE än den verkligen gjorde just för att själva konstruktionen hade givit efter bit för bit och saktat ned förloppet.

Precis detsamma gäller även WTC 1 och 2, utan att det tas upp i video ovan. Det syns dock tydligt i alla de filmer som finns på tornens fall.

 När en byggnad faller samman på grund av försvagad konstruktion faller den åt det håll där försvagningen är som störst. Det visar denna video från Filippinerna. Och om en byggnad ska falla precis lodrätt ned krävs att konstruktionen försvagats likformigt i sin helhet, vilket bara skickliga rivningssprängare kan åstadkomma. Visst kan slumpen spela in, men sannolikheten är minimal. Att något så extremt oväntat, gränsande till det osannolika, ska hända två gånger samma dag kan uteslutas. Ändå sker det tre gånger samma dag, denna dag den elfte september tjugohundraett! Jag vill påstå att det skulle krävas lika många skyskrapor som det finns atomer i universum för att det skulle kunna hända tre hus samma dag även om de utsattes för attentat av samma slag som 11/9 2001! Det tror jag mig kunna påstå utan att vara matematiker.

Det behövs alltså en helt annan förklaring än den officiella. Så frågan upprepas: varför ljuger USA:s myndigheter för en hel värld och sitt eget folk? Vad döljer man?

Kan någon fortfarande tvivla på att WTC sprängdes?

Som om inte detta vore nog

Det konstiga med filmen på det andra flygplanet, UA 175, som kraschade in i det södra tornet, WTC 2, är att det är en manipulerad film. Och man har gjort en miss när den filmen skapades. Det är nämligen så att dess ena vinge passerar bakom ett hus, men planet flyger framför huset! Det säger sig själv att det är helt omöjligt. Jag är helt säker på att du har sett filmen förr utan att du har sett felet.

11 sept 01 WTC 2 UA 175Det här visar att man måste vara ytterst misstänksam mot alla nyheter nu för tiden. Allt går att manipulera och allt går också att misslyckas med när man försöker sig på manipulationer. Är man inte noggrann tillräckligt så avslöjas bluffen förr eller senare. Det du ser i bild ovan ser du ännu tydligare i videon nedan.

!!!

Vad döljer man?

 

11 sept 01 WTC manipualation

3 tankar om “1, 2 och 7 gånger igen

  1. Pingback: CIA-dokument om sin tortyr – eaqhan

  2. Pingback: Den gordiska knuten | eaqhan

  3. Pingback: Kollar igenom gamla bilder | eaqhan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s