Och fortfarande pågår mörkläggningen!


Varför?

Något vill man dölja!

Den elfte september 2001 har etsats in i våra minnen. Det var då terroristerna anföll USA. Byggnaderna WTC 1 och 2 kollapsade. Det visades om och om i TV ett bra tag. Och redan dagen efter visste man att al-Qaida låg bakom och Muhammed Atta var den som på plats ledde självmordsuppdragen. Få ifrågasatte den saken.

Men det dröjde inte länge innan jag såg sprickor i den officiella bilden. En av de första märkligheterna var ju att om Atta hade ansvaret för operationerna så är det konstigt att han satt i det första planet som kraschade. Så lägger man knappast upp ett anfall.

Därefter reagerade jag på uppgiften att redan dagen efter hittades Attas pass intakt i vrakspillrorna efter världens högsta byggnad, bland tusentals ton av brinnande bråte och efter att han har suttit i själva eldklotet. Jag tror hellre på tomten!

Mindre känt

Det är nog mest på grund av att kritiker av den officiella versionen har satt fokus på vad som hände med WTC 7 som det alls numera uppmärksammas att även den byggnaden föll samman. Varken myndigheter eller press intresserade sig för det. Och det är ju märkligt, för WTC 7 föll samman utan att attackeras! Och just därför har kritikerna intresserat sig speciellt mycket för just WTC 7. Vad fick den att falla samman?

Svaret på den frågan leder till för många ett häpnadsväckande svar: den sprängdes. På annat sätt går det inte att förklara att den föll utan motstånd i ett fritt fall rakt ned. Det visar den video som ni kan se här.

Det finns många frågor som kräver ett svar. Till exempel att sådana här konstruktioner aldrig  förr har fallit samman på grund av brand. Att den hetta som man vet att bränslet kan skapa inte räcker för att smälta stål. Men än viktigare är att byggnaderna allesammans fallet lodrätt ned utan att tippa, vilket är helt osannolikt. Det osannolika kan inträffa, men knappast tre gånger i rad.

Vad fick dessa tre byggnader att falla? Svaret har vi, men myndigheterna vill inte erkänna det. De föll därför att de sprängdes kontrollerat i explosioner som bara experter kan planera och utföra med sådan precision som varje filmupptagning av händelseförloppen visar! Att några terrorister skulle ha haft tid och möjlighet till något sådan är helt uteslutet. Men om vi skulle vilja tro på något så osannolikt och omöjligt inställer sig en annan fråga, nämligen varför de i så fall behövde flyga in med flygplan!

Den viktigaste frågan

Varför döljer amerikanska myndigheter fakta?

Svaret tror jag man kan läsa här. Och den som inte orkar läsa hela dokumentet kan skrolla till slutet och läsa konklusionen. ”Den Gordiska knuten”.

11 tankar om “Och fortfarande pågår mörkläggningen!

  1. Pingback: CIA-dokument om sin tortyr – eaqhan

  2. Pingback: Hälsosam skepsis | eaqhan

  3. Pingback: Den gordiska knuten | eaqhan

  4. Pingback: Kollar igenom gamla bilder | eaqhan

  5. Det vore förnämligt om någon av de ansvariga, t.ex George W Bush, hade ett uns av samvete och avslöjade detta på t.ex sin dödsbädd. Det lär inte dröja länge innan chansen kommer….men det är tveksamt om det kommer att ske…

    Kram
    Kao

    Gilla

  6. Alla tre WCT-tornen föll på ett sätt såsom byggnader faller vid rivningar i USA. Då man använder dynamit. Det är helt omöjligt att tornen kan ha fallit ihop så pass kontrollerat om det berodde på de omtalade flygplanen.

    Kao

    Gilla

Lämna en kommentar