Staffan Heimerson


Aftonhoran

 

Så döpt av Ann på facebook

Och vad kan passa bättre än en det smeknamnet på den karln?

 

”Ryssland skulle bli en del av samma värld som den vi lever i. Vi lärde oss att säga välkommen på ryska: ‘privetstvovat’.

Men efter krig i Georgien, brutalitet mot Ukraina, annekteringen av Krim och maffiametoder i gasbranschen är förtrollningen bruten. Det är tvärstopp för den ryska tillväxtmaskinen. Och Putin är utstött ur ‘den anständiga världen’.” / Staffan Heimerson.

Aftonhoran

”Ryssland skulle bli en del av samma värld som den vi lever i.” 

Javisst. Och den kan beskrivas så här: Efter krig i Afghanistan, brutalitet mot Irak, störtandet och mördandet av Libyens regeringschef , liksom Iraks , plus maffiametoder i oljebranschen är förtrollningen bruten. Det är tvärstopp för den amerikanska tillväxtmaskinen. Och Obama borde vara utstött ur den anständiga världen.

Jag kunde ju ha lagt till de pågående försöken att ödelägga Syrien och störta, samt mörda landets regeringschef Bashar al-Assad, med terroristerna som ombud.

Kanske är Ryssland av samma skrot och korn, men bara som en fis i vinden om man jämför.

Putin är en av få i denna värld som kan hindra USA:s presidenter att helt ohämmat förgöra världen, våldta dess folk och utarma länders ekonomi. Och just därför öser Staffan Heimerson galla över honom. Träck spolar man ned på toaletten, men Heimerson är allt för stor för att det ska vara möjligt.

15 tankar om “Staffan Heimerson

 1. Jag skrev sedemera en insändare till Aftonbladet om vad jag ansåg om Staffan Heimersons rysshat. Inte minst de förklenande omdömen om Putins utseende han levererade i sin krönika. Har sällan läst något så fult av en journalist.

  Men AB tog inte in min insändare. Konstigt? nej, inte ett dugg. Jag ringde t.o.m och frågade varför den inte togs in. Svaret blev att ”vi får så många insändare och kan ju inte ta med dem alla”. Pyttsan! Jag betvivlar att det var därför.

  Kao

  Gilla

 2. Pingback: Syrien också vårt problem | eaqhan

 3. Staffan Heimersson varken kan eller vill hålla tillbaks sitt rysshat. Den mannen har glidit allt längre högerut i.o.m. att hans lön blivit högre och magen och självgodheten blivit större. Han är av samma skrot och korn som Wolfgang Hansson och några till.

  Tänk om en vänsterjournalist bredde ut sej så som han gör om Obama och det amerikanska systemet. Det skulle bli ett ramaskri utan dess like.

  Jag reagerade starkt negativt på hans krönika.

  Kram
  Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s