14 tankar om “Inget behöver tilläggas

 1. Jag behöver fler bevis för att kunna säga min mening gällande detta. Mer ‘kött på benen’.Men självklart är jag misstänksam att de uppgifter vi fått oss till livs via media kan vara hur felaktiga som helst. Vanlig sketen propaganda för att förvilla oss.

  Men vi har fel om vi tror att bara den ena sidan kör med detta. Det är komplicerat men inte alls omöjligt att få fram sanningen. Jag vet vad jag tror men håller inne med det tills jag vet mer.

  Kao

  Gilla

 2. Nazister med EU som viktigaste uppbackare. Nu har två fd ryska soldater efter tortyr sagt sig inte vara fd. Passar ju Kievnassarna perfekt. Alla demokrater måste fördöma kuppjuntan i Ukraina!

  Gilla

  • Det håller jag med om till fullo.
   De här fascisterna som tagit över genom en kupp som finansierades av EU och USA har begått avskyvärda brott. Bland annat har de bränt människor levande. Alltså kan man ju lätt föreställa sig vilken tortyr de här fd ryss-soldaterna har utsatts frö för att ”erkänna”.

   /Skvitt

   Gilla

 3. Händelserna på Majdan ges ingen riktig utredning.

  Här har vi några pajsare som lämnar Dniper Hotel efter krypskyttbeskjutningen av Majdan. De var väl där för att spela keyboard eller vad nu den officiella förklaringen må vara?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s