20 tankar om “Otroligt!

 1. Poliskvinnan var extremt modig. Hon förstår vilka konsekvenser hennes vittnesmål kommer ge henne, men hon lyder sitt samvete. Heders åt den kvinnan!

  Kao

  Gilla

    • Nej det tycker jag inte.

     Det är bara bra om kvinnor fattar att silikontuttar inte är något behagligt för män, varken att se på eller att ta på. I så fall slutar de att lägga in inplantat. Det finns ju risker med det. Skräckexemplet är ju hon som åkte till Polen för att fixa större inför sitt bröllop. Hon blev gravt hjärnskadad då hon drabbades av syrebrist under uppvaket. Nu är hon en grönsak och hennes tilltänkte make förkrossad.

     Det var väl Uppdrag granskning som tog upp fallet.

     Stackars tjej och lika synd om hennes tilltänkte.

     Kram!
     /Skvitt

     Gilla

     • Inte bara mannen. Även för en kvinna lär det kännas obehagligt efteråt och känseln i brösten försvinner. Hur kul är det?
      ———–
      Även den vackraste kvinna har också komplex för någonting på sin kropp. Det är vådan av att alltid bli bedömd för sitt yttre.

      Sorgligt.

      Kram
      Kao

      Gilla

      • Att bli bedömd för sitt yttre är nog kvinnans eviga lott. Jag tror inte det går att göra något åt den saken.
       Oavsett sammanhanget så gör jag i alla fall en bedömning av en kvinnas utseende, till och med när jag inte alls är intresserad, eller vet att jag inte har minsta chans. Ändå ser jag inte bara en person, jag ser ju en kvinna också och det är ju ett kön som väcker ett intresse på ett helt annat sätt än en man. Det gäller för kvinnor i alla åldrar och är egentligen inte precis sexuellt. Jag är ju varken geriafil eller pedofil. Hoppas du förstår hur jag menar. Svårt att förklara i ord.
       Och sen är det ju så också att kvinnor ser på kvinnor på ett jämförande sätt som inte männen gör med varandra. Det är ju bara att se hur kvinnor betraktar varandra.

       Kram!
       /Skvitt

       Gilla

       • Klart jag fattar att män tittar på kvinnor. Inget fel i det. Kvinnor tittar på män också ;-).
        Men jag menar när man lär känna nån – och VARFÖR man till slut faller för en person, inte ska bero på enbart utseendet.

        Förresten kollar män på andra män också. Du har väl varit på ett gym och sett hur de flexar sina muskler och jämför sej med andra?

        Kao

        Gilla

        • Nej, jag har inte varit på gym. Jag antar att många av dem som går där är kropps- och utseendefixerade och alltså inte representativa.

         När man väl lärt känna en person (för min del – en kvinna) så väger utseende inte tungt. Men det som man i första hand lägger märke till är ju så klart utseendet. Tänk så många kvinnor man ser och aldrig lär känna för att man aldrig talar med dem.

         Tyvärr inleder man oftast ett samtal med en kvinna för att hennes utseende tilltalar. Och inleder man aldrig ett samtal så lär det heller aldrig bli en relation.

         Som tur är så är ju tycke och smak olika. Och jag kan ju passa på att nämna att en av mina kompisar säger att en kvinna ska vara något att hålla i och därför väljer han kvinnor som jag ratar för deras tjocklek 😉

         Märkligt eller inte, vill jag påstå, så ändras ju uppfattningen om en kvinnas utseende när känslorna växer.

         Kram!
         /Skvitt

         Gilla

     • Jag läste om den där kvinnan. Så sorgligt.
      ———
      Jobbade på plastikkirurgen en period och såg flera operationer, men de var medicinskt berättigade. Bland annat en kvinna som pga bröstcancer fick sitt ena bröst bortopererat och nu skulle få ett nytt. Det var spännande och lärorikt att se. Där gjordes inga vanliga skönhetsoperationer.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s