Det nya sovande folket


Med hjälp av sömnpiller

 

och det heter Anna Kinberg Batra

”Moderaterna hade i går chansen att lyfta hela tillställningen, det var slagläge. Regeringen går knackigt, ­Moderaterna ökar i opinionen och Anna Kinberg Batra är ­ännu ganska okänd för många väljare.

Detta hade varit ett bra till­fälle att ta ut svängarna, vara ­visionär och bjuda lite på sig själv och sina idéer.

Men nej.” Det skriver Anders Lindberg i AFTONBLADET. Själv tycker jag att Moderaterna är lika enkelspåriga som Sverigedemokraterna, som ju som bekant bara en enda lösning på samtliga samhällsproblem – minska invandringen. Moderaternas lösning på samtliga samhällsproblem lyder – sänk skatten. Naturligtvis vill man undergräva hela välfärden så att pengarna kan överföras till den redan rika ekonomiska eliten.

Det bästa de vanliga människorna kan göra är att slå dövörat till när dessa partier för fram sitt budskap, helst somna.

Batras sovande folk

4 tankar om “Det nya sovande folket

  1. …och som Martin så riktigt skriver här i kommentarsfältet: man kör medvetet fungerande gemensamma rörelser i botten och säljer sen ut dessa till sina partikamrater.

    Kao

    Gilla

  2. Moderaterna gör med den gemensamma egendomen som storkapitalet och finanskapital gör med entreprenörens företag, som de gör med din lägenhet osv. Man får in en fot i verksamheten, makten och insynen i verksamheten använder man till att köra den väl fungerande verksamheten i botten, exempelvis genom att framkalla likviditetskris, när verksamheten går i konkurs, så köper man de värdefulla delarna av företaget för en spottstyver och stoppar in dem i ett eget bolag. Efter skulder med mera får entreprenören inte ett öre.

    Så gör man med vår gemensamma egendom, man kör den i botten ekonomiskt med den makt man har, sen ”tvingas man” sälja den billigt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s